Galeries en Kunstuitleen
Federatie Kunstuitleen FKU Kunst voor bedrijven en instellingen Huwelijk cadeaulijst Follow us on Facebook voor meer achtergrond informatie en de laatste nieuwtjes Follow us on Twitter voor meer achtergrond informatie en de laatste nieuwtjes

Home

Wisselende fotos
Op deze website treft u achtergrondinformatie over de Samenwerkende Kunsthuizen in Nederland, de totale collectie, informatie over de Kunstuitleen en de kunstenaars waar de Kunsthuizen een nauwe band mee onderhouden.

De Samenwerkende Kunsthuizen is een uniek concept in Nederland! Naast de zeer uitgebreide collectie van elk van de Kunsthuizen kunt u als klant ??k zonder beperkingen wisselen en gebruikmaken van de totale collectie van alle Kunsthuizen bij elkaar! O?k kunt u als klant opgebouwde spaar- tegoeden naar wens in elk van de locaties aanwenden:
als klant van ??n van de Samenwerkende Kunsthuizen wordt u dus n??it beperkt in uw keuze!

Naast de z??r flexibele mogelijkheden bieden de Samenwerkende Kunsthuizen vooral een zeer uitgebreide, continu vernieuwende, en vooral spannende collectie Moderne Nederlandse kunst tegen concurerende en betaalbare prijzen!

Wij wensen u veel plezier met het bekijken van deze website. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Wij begroeten u graag eens in 1 van onze galeries!