Over de collectie

Toonaangevend

Toonaangevend

De Kunsthuizen zijn het adres voor kunst van moderne en hedendaagse kunstenaars van naam. De collectie van De Kunsthuizen bevat de grootste, meest gevarieerde selectie van hedendaagse kunst van Nederland. Met een continue aanvulling, een actief expositie programma en aandacht voor kwalitatief werk onderscheidt de Kunsthuizen zich. Dít, in combinatie met uitgebreide aankoop- en huur mogelijkheden, maakt De Kunsthuizen bij uitstek de locatie waar u moet zijn als u op zoek bent naar kunst voor thuis of voor de werkomgeving.

Breed opgezet

Breed opgezet

Overtuigd van de gedachte dat de beginnende kunstkoper van nu de verzamelaar van de toekomst is, is de collectie van de Kunsthuizen bewust zó opgebouwd dat deze zowel voor de beginnende kunstliefhebber bereikbaar werk biedt, als mede vernieuwend en/of museaal werk toont voor de meer gevorderde kunstverzamelaar. Ook is er binnen de collectie ruime aandacht voor het werk van jong en uitzonderlijk talent.

Waardevast

Waardevast

Koop wat u mooi vindt! Dat is het beste advies wat wij u kunnen geven bij de selectie van een kunstwerk. Natuurlijk is het daarbij ook geruststellend om te weten dat een eventuele aankoop tevens een waardevaste investering is. Hoewel de toekomst zich natuurlijk niet laat voorspellen kunt u er vanuit gaan dat wij een weloverwogen investerings- en aankoopbeleid hebben.

Particuliere én zakelijke klanten hebben naast aankoop ook het recht om de kunstwerken via uitleen in huis te halen. Besluit u na een paar jaar om werk te wisselen dan is het ook in het belang van De Kunsthuizen dat het door u gehuurde werk minimaal waardevast maar het liefst in waarde is toegenomen. Zo is uw belang van een goede investering onlosmakelijk verbonden met ons belang. Een belang wat de traditionele galeriewereld, die werk uit consignatie verkoopt, niet kent.

Authentiek

Authentiek

Ontstaan vanuit een passie voor kunst is het van De Kunsthuizen ook altijd een streven geweest om zich te richten op authentieke en originele kunst. Kunst vervaardigd door Kunstenaars – vernieuwers en voorlopers in hun genre. Waardevast en courant. U treft bij De Kunsthuizen dus geen fabrieksmatig in het buitenland vervaardigde kunst of werk wat inbreuk maakt op de creativiteit en inspanningen van de rechtmatige kunstenaar.

Onderscheid door kwaliteit

De collectie van De Kunsthuizen onderscheid zich door continue investering in kwaliteit. Niet alleen in de kwaliteit van de collectie zelf, maar ook door bijvoorbeeld jonge kunstenaars te voorzien van de hoogste kwaliteit schilderslinnen en materialen en door te investeren in bijzondere projecten van kunstenaars om zo kwaliteit verbetering en verdieping van de collectie mogelijk te maken. Daarnaast wordt bij ingelijst werk uitsluitend gekozen voor de meest hoogwaardige maatgemaakte lijsten en wordt veel werk standaard voorzien van exclusief museumglas – met een hoge UV bestendigheid én nagenoeg zonder spiegeling.

×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen