headers_sec_3.png

 • Adres

  Kunsthuis Breda
  Galerie, kunstuitleen & lijstenmarkerij
  Wilhelminastraat 11
  4818 SB Breda
  +31 (0)76 5221309
  info@kunsthuisbreda.nl
  www.kunsthuisbreda.nl
 • Openingstijden

  Woensdag: 11.00 - 17.00 uur
  Donderdag: 11.00 - 17.00 uur
  Vrijdag: 11.00 - 17.00 uur
  Zaterdag: 11.00 - 17.00 uur
  Zondag: 13.00 - 17.00 uur

 • locatie breda

Galerie, kunstuitleen en lijstenmakerij Kunsthuis Breda is gespecialiseerd in moderne hedendaagse kunstenaars van naam. Ontstaan vanuit een particulier initiatief en een passie voor kunst is de collectie van De Kunsthuizen de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot de meest uitgebreide in haar genre en behelst deze inmiddels ruim 10.000 kunstwerken van meer dan 150 vooraanstaande nationale- en internationale kunstenaars. 

Kunsthuis Breda is gevestigd aan de gezellige en bekende Wilhelminastraat op nummer 11. De Wilhelminastraat vormt samen met de Ginnikenstraat de toegangspoort naar het bruisende centrum van Breda. De Wilhelminastraat staat bekend om zijn fraaie oude panden, goede parkeergelegenheid, de vele(!) leuke bekende speciaalzaken en gezellige horeca. 

Kunsthuis Breda is een unieke galerielocatie met bijna 250m2 expositie ruimte en biedt middels koop en kunstuitleen toegang tot Nederlands’ grootste permanent wisselende collectie hedendaagse kunst! Onze gespecialiseerde lijstenmaker toont u graag de uitgebreide mogelijkheden en met een state of the art workshop in huis verzorgen wij graag al uw wensen, of het nou gaat om een klassiek meesterwerk of een foto van de jongste aanwinst in uw familie. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor werk in grotere oplages, neemt u contact op voor een scherpe aanbieding.

Kunsthuis Breda ligt gunstig ten aanzien van uitvalswegen en is zeer goed bereikbaar. Voor de deur kunt u volop betaald parkeren en ook laden en lossen is geen enkel probleem. 

Wij nodigen u van harte uit om onder het genot van een kop koffie de collectie eens te komen bekijken!

 • Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunsthuizen.nl heeft jarenlange ervaring met advisering en begeleiding van de zakelijke markt en kunst in de werkomgeving. Kunsthuizen.nl levert de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs in de branche.

  Lees meer

 • Kunstuitleen voor particulieren

  Kunstuitleen voor particulieren

  De Kunsthuizen zijn voor kunstliefhebbers uit heel Nederland een begrip. Middels laagdrempelige kunstuitleen mogelijkheden is Nederlands grootste hedendaagse kunstcollectie voor iedereen binnen handbereik. 

  Lees meer

 • Art Alert!

  Art Alert!

  Het unieke waarschuwingssysteem van Kunsthuizen.nl. Mis nooit meer de nieuwste werken van uw favoriete kunstenaar(s)! Vink uw favoriete kunstenaars aan en wij houden u automatisch via e-mail op de hoogte.

  Lees meer

 • Art@home service

  Art@home service

  Het genot van de grootste collectie van Nederland, gewoon bij u thuis! Maak gebruik van de Kunsthuizen Art@home service. Selecteer uw favoriete kunstwerken en wij brengen deze gratis op proef bij u thuis.

  Lees meer

image

Leiden

Nieuwstraat 35
2312 KA Leiden
+31(0)71 - 52 84 480
info@kunsthuisleiden.nl

 

Lees meer

image

Amsterdam

Amstelveenseweg 135
1075 VX Amsterdam
+31 (0)20 2332546
info@kunsthuisamsterdam.nl

 

Lees meer

image

Breda

Wilhelminastraat 11
4818 SB Breda
+31 (0)76 5221309
info@kunsthuisbreda.nl

 

Lees meer

 • 1