Contemporary masters

Kunsthuis Amsterdam

21.11.2020 - 10.11.2021

Kunsthuis Amsterdam toont met de eindejaarexpositie ‘Contemporary masters’ een unieke tentoonstelling met werk van vooraanstaande (internationale) hedendaagse kunstenaars als KAWS, Jeff Koons en Damien Hirst. De tentoonstelling behelst een spectaculaire selectie van ruim 75 werken van een 10 tal kunstenaars variërend van fotografie, schilderijen, grafiek en beelden waaronder een bijzondere collectie van nooit eerder in Nederland vertoond werk van onder andere KAWS en Russell Young.

‘Contemporary masters’ – Kunsthuis Amsterdam.
KAWS – DAMIEN HIRST – JEFF KOONS – RUSSELL YOUNG – ATELIER LIEVERSE – DAVID YARROW – SELWYN SENATORI – ROBBERT FORTGENS – RANKIN – MICHEL COMTE – ANDREW MILLAR – PACO RAPHAEL and others.

De tentoonstelling loop tot en met 10 januari 2021 en is gratis te bezichtigen.

Maak een digitale wandeling door Kunsthuizen Amsterdam en leidt uzelf langs het fascinerende eindejaarexpositie ‘Contemporary masters’ . Deze tour biedt een artistiek uitstapje naar de prachtige nieuwe collectie werken van vooraanstaande (internationale) hedendaagse kunstenaars, zonder dat u hiervoor de deur uit hoeft. Start de tour en ontdek hoe het werkt.

Digitale tour

Kunsthuis Amsterdam is gespecialiseerd in hedendaagse kunst en vertegenwoordigt werk van een dynamische mix van kunstenaars; van jong opkomend talent tot zeer gevestigde internationale namen. Kunsthuis Amsterdam biedt naast aankoop ook aantrekkelijke uitleen en kunstkoop- mogelijkheden.

Kunsthuis Amsterdam is gevestigd op de Amstelveensteweg 135 te Amsterdam en geopend van woensdag tot en met zaterdag van 11:00 – 17:00 uur en op zondags van 13:00 – 17:00 uur.

×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen