David Yarrow Booksigning

Kunsthuis Amsterdam

09.11.2019 - 15.12.2019
david yarrow

David Yarrow’s nieuwe -ruim 350 pagina tellende- boek is een fotografisch verslag dat zijn gelijke niet kent. Het boek toont een zeer intieme weergave van een aantal van ’s werelds meest boeiende en bedreigde diersoorten en culturen en mag met recht tot een van de mooiste koffietafelboeken van de afgelopen jaren worden gerekend. De verkoopopbrengst van het boek komt te goed aan de stichtingen WildAid en Tusk, waarvan David ambassadeur is.

SPECIALE AANBIEDING!

Bestel uw persoonlijke exemplaar van het nieuwe boek van David Yarrow  inclusief de handgesigneerde limited edition fotoprint tegen een speciale introductieprijs via info@kunsthuizen.nl . Let op, de foto is exclusief het getoonde frame. U kunt boek en foto ophalen bij 1 van onze Kunsthuizen óf wij sturen het boek aan u toe.

 

Bevroren Arctische toendra’s, uitgestrekte Afrikaanse woestijnen, onontgonnen regenwouden. De afgelopen decennia ging de legendarische Britse fotograaf David Yarrow geen gevaar of uitdaging uit de weg om de schoonheid van ’s werelds meest aansprekende en bedreigde diersoorten vast te leggen. Met een uitzonderlijk gevoel voor interactie, verbondenheid en doorzettingsvermogen  creëert David met zijn fotografie een ongeëvenaard en bijna fysiek tastbaar beeld van het door hem geportretteerde. Het werk van David Yarrow maakt deel uit van talloze vooraanstaande museumcollecties en wordt wereldwijd tentoongesteld op de meest iconische locaties. Met zijn unieke beelden weet David een miljoenen publiek te bereiken en met de verkoopopbrengst van zijn boeken en foto’s heeft David de afgelopen jaren enorme bedragen weten te genereren voor goede doelen en Wildlife Conservation.

×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen