Jörg Döring – SUPER FLUID – solo exhibition

Kunsthuis Amsterdam

14.03.2019 - 07.04.2019
Jorg Doring, Super Fluid, expositie Kunsthuis Amsterdam

Op donderdag 14 van 18:00- 21:00 openen wij in Kunsthuis Amsterdam de spectaculaire expositie SUPER FLUID van de vermaarde Duitse PopArt kunstenaar Jörg Döring. Het is voor het eerst dat Döring in Nederland exposeert en het is ons een waar genoegen u voor de feestelijke opening van de expositie uit te mogen nodigen!

SUPER FLUID -Warhol meets Instagram- 
Met zijn expositie ‘Super fluid’ appelleert Jörg Döring aan vluchtigheid van de huidige maatschappij. De vergankelijkheid van hedendaagse actualiteiten afgezet tegen een hunkering naar de tijdgeest van de PopArt. Met glamourachtige kleuren -ontleend aan reclameafbeeldingen op straat- vergroot Döring speels de identiteit en symboliek van de Westerse consumptiecultuur. Met een selectie van ruim 50 werken versmelt Döring het heden met het recent verleden en neemt hij de bezoeker mee naar een wereld waar Warhol en Instagram versmelten tot PopArt 2.0!

Wilt u aanwezig zijn op de opening op 14 maart stuurt u dan svp een email naar info@kunsthuizen.nl wij zetten u graag op de gastenlijst!

Bent u niet in de gelegenheid aanwezig te zijn op de opening? De expositie loopt door tot 07.04.2019 en is te bezichtigen tijdens de reguliere openingstijden van Kunsthuis Amsterdam.

Naar facebook event
×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen