Robbert Fortgens

Kunsthuis Amsterdam

01.04.2020 - 24.05.2020

Wij nodigen u van harte uit voor de expositie van kunstenaar Robbert Fortgens.

Met een adembenemende selectie aan nieuw werk, neemt Robbert Fortgens ons mee naar de mogelijkheden van nieuwe verbeelding waarbij artistiek concept en techniek een uniek samenspel met elkaar aangaan.

Zijn voorliefde voor abstracte kunst en fotografie zal ook tijdens deze expositie weer duidelijk zichtbaar zijn. De expositie zal een prachtig spel zijn tussen (mixed media) fotografie en abstracte monochrome verfvlakken van dikke lagen olieverf.

 


Digitale tour

Maak een digitale wandeling door Kunsthuizen Amsterdam en leidt uzelf langs het fascinerende werk van Robbert Fortgens. Deze tour biedt een artistiek uitstapje naar de prachtige nieuwe collectie werken van de kunstenaar, zonder dat u hiervoor de deur uit hoeft. Start de tour en ontdek hoe het werkt.


De kunstenaar aan het werk

Ontdek hoe Robbert Fortgens zijn weg vindt naar nieuwe kunstwerken. Laat je inspireren en ervaar hoe dikke lagen olieverf, een paletmes en zijn rustgevende atelier in Antwerpen samenkomen.

Meer over Robbert Fortgens

Kom meer te weten over de kunstenaar en bekijk onze volledige collectie van zijn werken.

 

 

×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen