CANDY $$HOP – Selwyn Senatori

Kunsthuis Amsterdam

29.05.2020 - 21.06.2020

 

Vrijdag 29 mei 2020 opent de solo-expositie ‘CANDY $$HOP’ van de Amsterdamse kunstenaar Selwyn Senatori in Kunsthuis Amsterdam.

‘Met zijn show ‘CANDY $$HOP’ bevraagt de buitengewoon succesvolle Amsterdams – Italiaanse neo-PopArt kunstenaar de vluchtigheid van de hedendaagse consumptiemaatschappij die de wereld de laatste jaren volop in zijn greep heeft gehad. Zoals voor velen heeft de wereldwijde re-set ook bij Senatori gezorgd voor een reflectie van waarden en waarheden, door hem treffend vertaald met zijn expositie CANDY $$HOP.’

 


Digitale tour

Maak een digitale wandeling door Kunsthuizen Amsterdam en leidt uzelf langs het fascinerende werk van Selwyn Senatori. Deze tour biedt een artistiek uitstapje naar de prachtige nieuwe collectie werken van de kunstenaar, zonder dat u hiervoor de deur uit hoeft. Start de tour en ontdek hoe het werkt.


De kunstenaar in de expositie

Volgt binnenkort.

De tentoonstelling is te zien vanaf vrijdag 29 mei tot en met zondag 21 juni 2020 en is gratis te bezichtigen. Selwyn Senatori zal vrijdag de 29e van 16:00 tot 20:30 aanwezig zijn in Kunsthuis Amsterdam voor een persoonlijke toelichting op zijn werk.

 

Wilt u de tentoonstelling op vrijdag 29 bezoeken, meld u zich dan svp aan via info@kunsthuisamsterdam.nl

In verband met de strikte naleving van de richtlijnen van het RIVM hebben wij time-slots waarin wij u graag, op afspraak, verwelkomen.

×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen