Senatori Valentine

14.02.2020

Speciaal voor Valentijnsdag hebben Selwyn Senatori, Ron Gastrobar Downtown en Kunsthuizen de handen ineen geslagen om jou iets unieks te bieden en om zo je Valentine te verrassen!

Selwyn Senatori heeft drie kunstwerkjes ontwikkeld met daarbij de mogelijkheid om het werkje te personaliseren!

Vrijdag 14 februari is Selwyn Senatori bij Kunsthuis Amsterdam om daar werkjes te personaliseren. Tussen 15.00-17.00 uur zal de kunstenaar aanwezig zijn. Koop daar jou exemplaar en laat het direct voorzien van een persoonlijke boodschap of regel het op de avond zelf bij Ron Gastrobar Downtown.

Details:

  • Het betreft een C-print op Perspex.
  • Formaat 24x30cm.
  • Ophanging op achterzijde bevestigd.
  • Persoonlijke boodschap van max 8 woorden wordt door Selwyn toegevoegd op het witte deel boven de afbeelding.
  • Gelimiteerd en handgesigneerd.
  • Prijs per stuk 125,- Euro

His – Hers – Valentine 2020

Hers – Valentine 2020

His – Valentine 2020

Ron Gastrobar Downtown

Wil je helemaal uitpakken reserveer dan een romantisch Valentijnsdiner bij @rongastrobardowntown. Maak de verrassing compleet met jouw persoonlijke liefdesboodschap want Selwyn zal de hele avond aanwezig zijn om voor een speciale prijs jouw liefdesboodschap voor eeuwig vast te leggen. Let op: Als je gaat dineren bij Ron Gastrobar Downtown dien je geen bestelling te plaatsten op deze pagina. Neem dan contact op met Ron Gastrobar Downtown. https://rongastrobar.nl/downtown/

 

×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen