UTOPIA – Paco Raphael

Kunsthuis Amsterdam

10.10.2020 - 01.11.2020

In het weekend van 10 & 11 oktober 2020 opent de Amsterdamse kunstenaar Paco Raphael (1975) zijn nieuwe expositie ‘Utopia’ in Kunsthuis Amsterdam.
Met de tentoonstelling ‘Utopia’ toont Paco Raphael een zoektocht naar de ware essentie van leven en liefde in een cultuur van snelheid, prestatiedrang, rijkdom, welzijn en welvaart afgezet tegen een nieuwe werkelijkheid. De wereld als utopische samenleving. Een metropool gewijd aan gemeenschap, kunst, zelfexpressie en zelfredzaamheid, waarbij Paco speels laveert tussen realiteit en fantasie. Met zijn ‘Utopia’ dompelt Paco Raphael zijn toeschouwers onder in een smeltkroes van creativiteit.

Maak een digitale wandeling door Kunsthuizen Amsterdam en leidt uzelf langs het fascinerende werk van Paco Raphael. Deze tour biedt een artistiek uitstapje naar de prachtige nieuwe collectie werken van de kunstenaar, zonder dat u hiervoor de deur uit hoeft. Start de tour en ontdek hoe het werkt.

Digitale tour

 
De tentoonstelling is te zien vanaf zaterdag 10 oktober tot en met zondag 1 november 2020 en is gratis te bezichtigen. Paco Raphael zal zondag de 11e van 13:00 tot 17:00 aanwezig zijn in Kunsthuis Amsterdam voor een persoonlijke toelichting op zijn werk.

Wilt u de tentoonstelling op zondag 11 oktober bezoeken, meld u zich dan svp aan via info@kunsthuisamsterdam.nl

In verband met de strikte naleving van de richtlijnen van het RIVM hebben wij time-slots waarin wij u graag, op afspraak, verwelkomen.

×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen