Valentine Love Event

Kunsthuis Amsterdam - Amstelveenseweg 135

10.02.2024 - 11.02.2024

 

Valentine Love Event

Kunsthuis Amsterdam – Amstelveenseweg 135
Zaterdag 10 & zondag 11 februari 2024
Op inschrijving.

GET YOUR PERSONALIZED LOVE TATTOO’S & ARTWORKS!

In het weekend van 10 en 11 februari zal de beroemde Amsterdamse tatoeëerder Hollywood Mark speciaal ontworpen Love Tattoo’s van Selwyn Senatori live zetten in Kunsthuis Amsterdam.

Ter ere van Valentijn en de opening van de ‘Love Exhibition’ in Kunsthuis Amsterdam heeft kunstenaar Selwyn Senatori als ultiem gebaar van eeuwige liefde vier speciale Love Tattoo’s die – gepersonaliseerd – door zijn goede vriend en tattoo legende Hollywood Mark op inschrijving skin-deep bij klanten zullen worden gezet. De tatoeages worden vooraf voor u gepersonaliseerd (de naam van uw geliefde?) in één van de vier hier onder aangegeven ontwerpen. De kosten voor het plaatsen van de tatoeage bedragen €300 euro.

Tevens zal Selwyn Senatori dit weekend zelf ook aanwezig zijn om Valentijn artworks te personaliseren en signeren! U kunt kiezen uit één van de drie hier onder getoonde artworks. De werken zijn door Selwyn vervaardigd op linnen en de afmetingen zijn 24 x 30 cm. De kosten voor één van de gepersonaliseerde artworks bedragen €250 euro.

Kortom, deze Valentijn heeft u de uitgelezen kans om uw ware liefde te verrassen met een uniek gebaar. Als u in aanmerking wilt komen voor één van de unieke tatoeages of één van de gepersonaliseerde Valentijn artworks van Selwyn Senatori, meldt u zich dan aan via info@kunsthuisamsterdam.nl

Houd er rekening mee dat deze actie in verband met de speciale prijs en bewerkelijkheid een beperkte beschikbaarheid kent. Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

 

×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen