headers_sec_2.png

Kunstenaar / fotograaf Alain Delvoye, werd geboren in 1959 in Belgie. De kunstenaar kent een sterke voorliefde voor vervallen materialen en de verstilde kracht van desolate objecten wat duidelijk terug te zien is in zijn fotografie en sculpturen.

Na een zoektocht van acht jaar kunstacademie is de kunstenaar gezwicht voor de aantrekkingskracht van de camera. Zijn oeuvre laat zich het beste omschrijven als “urban art”. Met een uiterst creatief oog weet de kunstenaar de verborgen schoonheid van uitersten, verval, energie, kleur en verstildheid vast te leggen. Alain Delvoye leert zijn publiek met een andere blik de dagelijkse werkelijkheid te aanschouwen.

De foto’s van Alain Delvoye zijn in beperkte oplage op hoogwaardige manier op plexiglas ontwikkeld en aan de achterzijde voorzien van een aluminium ophangsysteem.

Kunsthuizen.nl 2015
 • Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunsthuizen.nl heeft jarenlange ervaring met advisering en begeleiding van de zakelijke markt en kunst in de werkomgeving. Kunsthuizen.nl levert de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs in de branche.

  Lees meer

 • Kunstuitleen voor particulieren

  Kunstuitleen voor particulieren

  De Kunsthuizen zijn voor kunstliefhebbers uit heel Nederland een begrip. Middels laagdrempelige kunstuitleen mogelijkheden is Nederlands grootste hedendaagse kunstcollectie voor iedereen binnen handbereik. 

  Lees meer

 • Art Alert!

  Art Alert!

  Het unieke waarschuwingssysteem van Kunsthuizen.nl. Mis nooit meer de nieuwste werken van uw favoriete kunstenaar(s)! Vink uw favoriete kunstenaars aan en wij houden u automatisch via e-mail op de hoogte.

  Lees meer

 • Art@home service

  Art@home service

  Het genot van de grootste collectie van Nederland, gewoon bij u thuis! Maak gebruik van de Kunsthuizen Art@home service. Selecteer uw favoriete kunstwerken en wij brengen deze gratis op proef bij u thuis.

  Lees meer

image

Leiden

Nieuwstraat 35
2312 KA Leiden
+31(0)71 - 52 84 480
info@kunsthuisleiden.nl

 

Lees meer

image

Amsterdam

Amstelveenseweg 135
1075 VX Amsterdam
+31 (0)20 2332546
info@kunsthuisamsterdam.nl

 

Lees meer

image

Breda

Wilhelminastraat 11
4818 SB Breda
+31 (0)76 5221309
info@kunsthuisbreda.nl

 

Lees meer

 • 1