headers_sec_2.png

Armin Göhringer (1954) wordt geboren in Nordrach, Duitsland. Na het afronden van zijn opleiding aan de Hochschule für Gestaltung in Offenbach am Main in 1982 wint Göhringer met zijn sculpturen diverse belangrijke Duitse prijzen.

Armin Göhringer is een beeldhouwer in klassieke zin, een beeldhouwer die met zeer traditionele materialen werkt. De kunstenaar onderscheidt zich door een uitzonderlijk bewustzijn van de organische structuur van zijn materialen.

De sculpturen van Armin Göhringer behelsen een fragiel spel tussen onbalans en balans, tussen materieel en immaterieel, tussen natuur en gekunsteldheid. Vorm en evenwicht in de meest pure essentie. Met zijn oeuvre verwierf Göhringer inmiddels internationale faam en zijn werk wordt getoond in diverse Musea en vooraanstaande galerieën en beurzen in Europa.
 • Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunsthuizen.nl heeft jarenlange ervaring met advisering en begeleiding van de zakelijke markt en kunst in de werkomgeving. Kunsthuizen.nl levert de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs in de branche.

  Lees meer

 • Kunstuitleen voor particulieren

  Kunstuitleen voor particulieren

  De Kunsthuizen zijn voor kunstliefhebbers uit heel Nederland een begrip. Middels laagdrempelige kunstuitleen mogelijkheden is Nederlands grootste hedendaagse kunstcollectie voor iedereen binnen handbereik. 

  Lees meer

 • Art Alert!

  Art Alert!

  Het unieke waarschuwingssysteem van Kunsthuizen.nl. Mis nooit meer de nieuwste werken van uw favoriete kunstenaar(s)! Vink uw favoriete kunstenaars aan en wij houden u automatisch via e-mail op de hoogte.

  Lees meer

 • Art@home service

  Art@home service

  Het genot van de grootste collectie van Nederland, gewoon bij u thuis! Maak gebruik van de Kunsthuizen Art@home service. Selecteer uw favoriete kunstwerken en wij brengen deze gratis op proef bij u thuis.

  Lees meer

image

Leiden

Nieuwstraat 35
2312 KA Leiden
+31(0)71 - 52 84 480
info@kunsthuisleiden.nl

 

Lees meer

image

Amsterdam

Amstelveenseweg 135
1075 VX Amsterdam
+31 (0)20 2332546
info@kunsthuisamsterdam.nl

 

Lees meer

image

Breda

Wilhelminastraat 11
4818 SB Breda
+31 (0)76 5221309
info@kunsthuisbreda.nl

 

Lees meer

 • 1