Armin Göhringer (1954) wordt geboren in Nordrach, Duitsland. Na het afronden van zijn opleiding aan de Hochschule für Gestaltung in Offenbach am Main in 1982 wint Göhringer met zijn sculpturen diverse belangrijke Duitse prijzen.

Armin Göhringer is een beeldhouwer in klassieke zin, een beeldhouwer die met zeer traditionele materialen werkt. De kunstenaar onderscheidt zich door een uitzonderlijk bewustzijn van de organische structuur van zijn materialen.

De sculpturen van Armin Göhringer behelzen een fragiel spel tussen onbalans en balans, tussen materieel en immaterieel, tussen natuur en gekunsteldheid. Vorm en evenwicht in de meest pure essentie. Met zijn oeuvre verwierf Göhringer inmiddels internationale faam en zijn werk wordt getoond in diverse musea en vooraanstaande galerieën en beurzen in Europa.

2 kunstwerken gevonden
ZT III

ZT III

Armin Göhringer € 1.420,00
20 cm x 30 cm € 21,30 p.m.
ZT II

ZT II

Armin Göhringer € 1.380,00
20 cm x 20 cm € 20,70 p.m.
2 kunstwerken gevonden
×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen