Het werk van de hedendaagse kunstenaar Jayson Lilley (1972) staat bekend om zijn stadse en architectonische focus, waarbij hij de nadruk legt op bekende stadsgezichten van onder andere Londen en New York. Hij combineert een unieke zeefdruktechniek met schilderkunst en collagetechnieken, resulterend in bruisende scenes die versterkt worden door het gebruik van bijzondere kleuren en bladgoud of –koper.

De kunstenaar is in 2000 met honours afgestudeerd van de University for the Creative Arts in Farnham. Voorafgaand aan zijn kunstenaarsbestaan, heeft hij een award-winnende carrière in de designwereld achter de rug. Zijn achtergrond in design is duidelijk merkbaar in zijn kunstwerken, die wereldwijd tentoongesteld worden. Zijn werk behoort tot grote kunstcollecties in Londen, New York, Japan, Hong Kong en Moskou.

16 kunstwerken gevonden
16 kunstwerken gevonden
×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen