headers_sec_2.png

Julia Ninio woont en werkt in Buenos Aires, Argentinië.

Bloemen, kant en jurken die speels bewegen en dansen, dragen een sensuele en delicate geur uit in de ruimte om hen heen. Het werk van Ninio draagt een geur van vreugde en blijdschap. Gebruik makend van natuurlijke kleurstoffen die ze zelf verzamelt en door haar zelf ontwikkelde technieken laat ze haar werk tot bloei komen en geeft ze haar vruchtbare voorstellingsvermogen gestalte. Julia Ninio is altijd geïnteresseerd geweest in het delicate en mysterieuze van het door haar aan het doek toevertrouwde. Haar zoektocht heeft geleid tot het bereiken van een unieke expressieve graad in haar werk als kunstenaar.
niet meer beschikbaar
Julia Ninio, Jarron blanco, 115x115cm
Julia Ninio
115 x 115 cm
 • Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunsthuizen.nl heeft jarenlange ervaring met advisering en begeleiding van de zakelijke markt en kunst in de werkomgeving. Kunsthuizen.nl levert de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs in de branche.

  Lees meer

 • Kunstuitleen voor particulieren

  Kunstuitleen voor particulieren

  De Kunsthuizen zijn voor kunstliefhebbers uit heel Nederland een begrip. Middels laagdrempelige kunstuitleen mogelijkheden is Nederlands grootste hedendaagse kunstcollectie voor iedereen binnen handbereik. 

  Lees meer

 • Art Alert!

  Art Alert!

  Het unieke waarschuwingssysteem van Kunsthuizen.nl. Mis nooit meer de nieuwste werken van uw favoriete kunstenaar(s)! Vink uw favoriete kunstenaars aan en wij houden u automatisch via e-mail op de hoogte.

  Lees meer

 • Art@home service

  Art@home service

  Het genot van de grootste collectie van Nederland, gewoon bij u thuis! Maak gebruik van de Kunsthuizen Art@home service. Selecteer uw favoriete kunstwerken en wij brengen deze gratis op proef bij u thuis.

  Lees meer

image

Leiden

Nieuwstraat 35
2312 KA Leiden
+31(0)71 - 52 84 480
info@kunsthuisleiden.nl

 

Lees meer

image

Amsterdam

Amstelveenseweg 135
1075 VX Amsterdam
+31 (0)20 2332546
info@kunsthuisamsterdam.nl

 

Lees meer

image

Breda

Wilhelminastraat 11
4818 SB Breda
+31 (0)76 5221309
info@kunsthuisbreda.nl

 

Lees meer

 • 1