headers_sec_2.png

Leni van Santen volgde haar opleiding aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Na het afronden van haar opleiding begon de kunstenares het geleerde enthousiast in praktijk te brengen. Het werd een zoektocht waarbij Leni van Santen snel de conclusie trok dat ze het beste het Academische keurslijf kon vergeten om weer van voren af aan te beginnen. Geleidelijk aan begonnen gedurende de zoektocht voor de kunstenares de verworvenheden weer een plaatsje te krijgen.

Nu, zoveel jaar later, blijft experimenteren en zoeken een duidelijk herkenbaar handelsmerk voor het werk van Leni van Santen. Experimenterend met verschillende materialen en technieken heeft de kunstenares een indrukwekkend oeuvre opgebouwd waarbij in haar schilderijen altijd duidelijk zichtbaar de zoektocht naar het fascinerende eindresultaat voor de toeschouwer zichtbaar blijft.

C www.kunsthuizen.nl
 • Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunsthuizen.nl heeft jarenlange ervaring met advisering en begeleiding van de zakelijke markt en kunst in de werkomgeving. Kunsthuizen.nl levert de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs in de branche.

  Lees meer

 • Kunstuitleen voor particulieren

  Kunstuitleen voor particulieren

  De Kunsthuizen zijn voor kunstliefhebbers uit heel Nederland een begrip. Middels laagdrempelige kunstuitleen mogelijkheden is Nederlands grootste hedendaagse kunstcollectie voor iedereen binnen handbereik. 

  Lees meer

 • Art Alert!

  Art Alert!

  Het unieke waarschuwingssysteem van Kunsthuizen.nl. Mis nooit meer de nieuwste werken van uw favoriete kunstenaar(s)! Vink uw favoriete kunstenaars aan en wij houden u automatisch via e-mail op de hoogte.

  Lees meer

 • Art@home service

  Art@home service

  Het genot van de grootste collectie van Nederland, gewoon bij u thuis! Maak gebruik van de Kunsthuizen Art@home service. Selecteer uw favoriete kunstwerken en wij brengen deze gratis op proef bij u thuis.

  Lees meer

image

Leiden

Nieuwstraat 35
2312 KA Leiden
+31(0)71 - 52 84 480
info@kunsthuisleiden.nl

 

Lees meer

image

Amsterdam

Amstelveenseweg 135
1075 VX Amsterdam
+31 (0)20 2332546
info@kunsthuisamsterdam.nl

 

Lees meer

image

Breda

Wilhelminastraat 11
4818 SB Breda
+31 (0)76 5221309
info@kunsthuisbreda.nl

 

Lees meer

 • 1