Leni van Santen volgde haar opleiding aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Na het afronden van haar opleiding begon de kunstenares het geleerde enthousiast in praktijk te brengen. Het werd een zoektocht waarbij Leni van Santen snel de conclusie trok dat ze het beste het Academische keurslijf kon vergeten om weer van voren af aan te beginnen. Geleidelijk aan begonnen gedurende de zoektocht voor de kunstenares de verworvenheden weer een plaatsje te krijgen.

Nu, zoveel jaar later, blijft experimenteren en zoeken een duidelijk herkenbaar handelsmerk voor het werk van Leni van Santen. Experimenterend met verschillende materialen en technieken heeft de kunstenares een indrukwekkend oeuvre opgebouwd waarbij in haar schilderijen altijd duidelijk zichtbaar de zoektocht naar het fascinerende eindresultaat voor de toeschouwer zichtbaar blijft.

C www.kunsthuizen.nl

8 kunstwerken gevonden
Niet beschikbaar
Summersongs VII
Niet beschikbaar
Summersongs VI
Niet beschikbaar
Summersongs V
Niet beschikbaar
Summersongs II
Niet beschikbaar
Summersongs I
8 kunstwerken gevonden
×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen

code