headers_sec_2.png

Mikio Watanabe word 1954 geboren in Yokohama in Japan. Na zijn opleiding aan de Tokyo School of Fine Arts reist Watanabe door Europa en vestigt hij zich in Parijs. Sinds 1981 wijdt de kunstenaar zich aan de Mezzotint, een eeuwen oude ets-techniek die naast een enorme artistieke kunde een enorme technische vaardigheid vergt. Door de uitzonderlijke precisie van zijn werk verwart de kijker zijn stukken meer dan eens met fotografie, ondanks het feit dat Watanabe zijn etsplaten volledig met de hand vervaardigt. Met zijn prachtige fragiele studies heeft Mikio Watanabe inmiddels wereldwijde faam opgebouwd. Het werk van Watanabe is opgenomen in de meest vooraanstaande particuliere en museum collecties.

© www.kunsthuizen.nl 2007
 • Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunsthuizen.nl heeft jarenlange ervaring met advisering en begeleiding van de zakelijke markt en kunst in de werkomgeving. Kunsthuizen.nl levert de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs in de branche.

  Lees meer

 • Kunstuitleen voor particulieren

  Kunstuitleen voor particulieren

  De Kunsthuizen zijn voor kunstliefhebbers uit heel Nederland een begrip. Middels laagdrempelige kunstuitleen mogelijkheden is Nederlands grootste hedendaagse kunstcollectie voor iedereen binnen handbereik. 

  Lees meer

 • Art Alert!

  Art Alert!

  Het unieke waarschuwingssysteem van Kunsthuizen.nl. Mis nooit meer de nieuwste werken van uw favoriete kunstenaar(s)! Vink uw favoriete kunstenaars aan en wij houden u automatisch via e-mail op de hoogte.

  Lees meer

 • Art@home service

  Art@home service

  Het genot van de grootste collectie van Nederland, gewoon bij u thuis! Maak gebruik van de Kunsthuizen Art@home service. Selecteer uw favoriete kunstwerken en wij brengen deze gratis op proef bij u thuis.

  Lees meer

image

Leiden

Nieuwstraat 35
2312 KA Leiden
+31(0)71 - 52 84 480
info@kunsthuisleiden.nl

 

Lees meer

image

Amsterdam

Amstelveenseweg 135
1075 VX Amsterdam
+31 (0)20 2332546
info@kunsthuisamsterdam.nl

 

Lees meer

image

Breda

Wilhelminastraat 11
4818 SB Breda
+31 (0)76 5221309
info@kunsthuisbreda.nl

 

Lees meer

 • 1