Oscar Munar werd geboren in Igualada, Barcelona, en volgde een fotografieopleiding aan de Napier University in Schotland. Na zijn opleiding begon hij te werken voor verschillende modellenbureaus gevolgd door rapportage- en modeopdrachten voor de krant The Scotsman.

Geïnspireerd door de elementen van mode en natuur, op zoek naar het oorspronkelijke, het échte en een aan rauwheid grenzende puurheid, tracht Oscar Munar de innerlijke ziel van elk onderwerp vast te leggen. De kenmerkende signatuur van het beeld van Munar heeft inmiddels geresulteerd in een indrukwekkend repertoire publicaties waaronder Elle, Vogue en GQ.

Oscar Munar is inmiddels gevestigd in Ibiza, zijn muze. Het eiland met haar betoverende cultuur, licht en bewoners vormt voor de fotograaf een onuitgesproken bron van inspiratie en loopt als een rode draad door zijn oeuvre.

6 kunstwerken gevonden
6 kunstwerken gevonden
×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen