Remy Sapuletej (1979), is een jonge Amsterdamse “street-photographer”. Als organisator van underground feesten weet Remy Sapuletej zich al op vroege leeftijd omringd en geïnspireerd door het rauwe en creatieve leven van street- en tattooartists, rappers, designers en grafisch ontwerpers. Remy leeft en ziet zijn wereld door de zoeker van zijn camera. De fotografie van Remy wordt gekenmerkt door een eigentijds, snel, en rauw karakter als een rake weerspiegeling van de wereld die hij met zijn uitzonderlijke oog voor detail vastlegt.

Remy’s unieke stijl van fotograferen blijft ook buiten de underground scene niet lang onopgemerkt. Inmiddels mag het jonge talent aansprekende internationale bedrijven als MTV, Elite, Red Bull, Tommy Hilfiger en TMF tot zijn opdrachtgevers reken, en heeft hij talloze internationale sterren zoals  Rihanna, Tom Cruise, Olga Kurylenko en Nederlandse grootheden als  Yvke Sturm en Yolanthe Cabau van Kasbergen, reeds voor zijn camera gehad.

Naast zijn street-, fashion- en reclamefotografie werkt Remy ook aan vrij werk. In 2012 treedt Remy Sapuletej voor het eerst naar buiten met deze art-photography. Het ruige karakter van de fotograaf versmelt op een unieke manier samen met zijn serene kunstfotografie. Ook hier zorgt het contrast van de samengesmolten werelden voor een unieke ingetogen en verstilde kracht, waarin aan de oppervlakte de prachtige rauwe rand van Remy Sapuletej duidelijk zichtbaar is.

 

2 kunstwerken gevonden
Vegas

Vegas

Remy Sapuletej € 2.600,00
150 cm x 90 cm € 39,00 p.m.
Ebru

Ebru

Remy Sapuletej € 1.150,00
50 cm x 65 cm € 17,25 p.m.
2 kunstwerken gevonden
×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen