headers_sec_3.png

Thierry Vanhuysse is een Belgische fotograaf met een diepe passie voor het bijna surrealistische beeld. Hij weet met zijn werk de toeschouwer te vervreemden van de dagelijkse werkelijkheid, mee te nemen naar gedachten die een bepaalde emotie en rust oproepen als ware het een droom van waaruit men de werkelijkheid aanschouwt.

Het geheim van het werk van Thierry Vanhuysse schuilt in de wijze waarop hij speelt met sluitertijd technieken. Hij laat een herkenbare wereld zien op een wijze die in middels eigen waarneming ontastbaar is. Een vlucht uit de dagelijkse realiteit die ons omringt. Bevroren beelden van enkele minuten creëren een wereld die schijnbaar slechts met enkele stappen van de werkelijkheid verwijderd is, maar toch onbereikbaar blijkt.

Het werk van Thierry Vanhuysse is onderscheiden met diverse internationale prijzen waaronder de Prix de la Photography Paris en de Stark Awards en wordt inmiddels internationaal gepubliceerd en tentoongesteld.
 • Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunsthuizen.nl heeft jarenlange ervaring met advisering en begeleiding van de zakelijke markt en kunst in de werkomgeving. Kunsthuizen.nl levert de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs in de branche.

  Lees meer

 • Kunstuitleen voor particulieren

  Kunstuitleen voor particulieren

  De Kunsthuizen zijn voor kunstliefhebbers uit heel Nederland een begrip. Middels laagdrempelige kunstuitleen mogelijkheden is Nederlands grootste hedendaagse kunstcollectie voor iedereen binnen handbereik. 

  Lees meer

 • Art Alert!

  Art Alert!

  Het unieke waarschuwingssysteem van Kunsthuizen.nl. Mis nooit meer de nieuwste werken van uw favoriete kunstenaar(s)! Vink uw favoriete kunstenaars aan en wij houden u automatisch via e-mail op de hoogte.

  Lees meer

 • Art@home service

  Art@home service

  Het genot van de grootste collectie van Nederland, gewoon bij u thuis! Maak gebruik van de Kunsthuizen Art@home service. Selecteer uw favoriete kunstwerken en wij brengen deze gratis op proef bij u thuis.

  Lees meer

image

Leiden

Nieuwstraat 35
2312 KA Leiden
+31(0)71 - 52 84 480
info@kunsthuisleiden.nl

 

Lees meer

image

Amsterdam

Amstelveenseweg 135
1075 VX Amsterdam
+31 (0)20 2332546
info@kunsthuisamsterdam.nl

 

Lees meer

image

Breda

Wilhelminastraat 11
4818 SB Breda
+31 (0)76 5221309
info@kunsthuisbreda.nl

 

Lees meer

 • 1