headers_sec_3.png

Tony Soulié (1955) is geboren in Parijs. Een Franse kunstenaar met internationale faam. Na een periode van abstract schilderen gebruikt hij een gecombineerde techniek van fotografie en schilderen, waarbij beide technieken complementair zijn aan elkaar.

Dikwijls werkt de kunstenaar rond een thema, zoals voor de tentoonstelling te Antwerpen met als onderwerp "Haven", in New York het onderwerp "gebouwen" en zijn "Geisha´s" naar aanleiding van zijn rondreis door Japan en China.

Werk van Tony Soulié is terug te vinden o.a. Museum van Moderne Kunst te Parijs, Belfort Museum Frankrijk, Museum van Chateauroux, Frankrijk. Tentoonstellingen te Tokyo, Parijs, Seoul, New York. Presentaties op kunstbeurzen als: Fiac Parijs, Art Stockholm, Arco Madrid, KunstRAI 2002, en dieverse beurzen in Nederland door De Kunsthuizen.
 • Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunsthuizen.nl heeft jarenlange ervaring met advisering en begeleiding van de zakelijke markt en kunst in de werkomgeving. Kunsthuizen.nl levert de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs in de branche.

  Lees meer

 • Kunstuitleen voor particulieren

  Kunstuitleen voor particulieren

  De Kunsthuizen zijn voor kunstliefhebbers uit heel Nederland een begrip. Middels laagdrempelige kunstuitleen mogelijkheden is Nederlands grootste hedendaagse kunstcollectie voor iedereen binnen handbereik. 

  Lees meer

 • Art Alert!

  Art Alert!

  Het unieke waarschuwingssysteem van Kunsthuizen.nl. Mis nooit meer de nieuwste werken van uw favoriete kunstenaar(s)! Vink uw favoriete kunstenaars aan en wij houden u automatisch via e-mail op de hoogte.

  Lees meer

 • Art@home service

  Art@home service

  Het genot van de grootste collectie van Nederland, gewoon bij u thuis! Maak gebruik van de Kunsthuizen Art@home service. Selecteer uw favoriete kunstwerken en wij brengen deze gratis op proef bij u thuis.

  Lees meer

image

Leiden

Nieuwstraat 35
2312 KA Leiden
+31(0)71 - 52 84 480
info@kunsthuisleiden.nl

 

Lees meer

image

Amsterdam

Amstelveenseweg 135
1075 VX Amsterdam
+31 (0)20 2332546
info@kunsthuisamsterdam.nl

 

Lees meer

image

Breda

Wilhelminastraat 11
4818 SB Breda
+31 (0)76 5221309
info@kunsthuisbreda.nl

 

Lees meer

 • 1