Tony Soulié (1955) is geboren in Parijs. Een Franse kunstenaar met internationale faam. Na een periode van abstract schilderen gebruikt hij een gecombineerde techniek van fotografie en schilderen, waarbij beide technieken complementair zijn aan elkaar.

Dikwijls werkt de kunstenaar rond een thema, zoals voor de tentoonstelling te Antwerpen met als onderwerp “Haven”, in New York het onderwerp “Gebouwen” en zijn “Geisha’s” naar aanleiding van zijn rondreis door Japan en China.

Werk van Tony Soulié is terug te vinden in o.a. het Museum van Moderne Kunst te Parijs, Belfort Museum Frankrijk en Museum van Chateauroux, Frankrijk. Tentoonstellingen te Tokyo, Parijs, Seoul en New York. Presentaties op kunstbeurzen als: Fiac Parijs, Art Stockholm, Arco Madrid, KunstRAI 2002 en diverse beurzen in Nederland door De Kunsthuizen.

60 kunstwerken gevonden
Tony Soulié

Tony Soulié

American cinematheque

American cinematheque

Niet beschikbaar
Hong Kong
Niet beschikbaar
Tokyo street scenes I

Tokyo street scenes I

60 kunstwerken gevonden
×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen