headers_sec_1.png

De Kunsthuizen bieden u diverse mogelijkheden om werken uit onze collectie bij u aan de muur te zien, zowel in uw huiskamer als op kantoor! 

 • Voor bedrijven

  Kunsthuizen.nl heeft jarenlange ervaring met advisering en begeleiding van de zakelijke markt op het gebied van kunst in de werkomgeving. Kunsthuizen.nl levert de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs in de branche. Ervaar ook het gemak van onze full service dienstverlening, 1 van onze Art Consultants maakt graag geheel vrijblijvend een afspraak! 


  Lees meer

 • Voor particulieren

  De Kunsthuizen zijn voor kunstliefhebbers uit heel Nederland een begrip. Nergens treft u zo’n grote, direct beschikbare collectie hedendaagse kunst met aantrekkelijke uitleenmogelijkheden: u betaalt slechts een klein bedrag aan huur, en bouwt ondertussen een spaartegoed op!


  Lees meer

 • Renteloze kunstkoop

  Naast flexibele en laagdrempelige uitleenmogelijkheden biedt De Kunsthuizen ook een aantrekkelijke renteloze kunstkoop regeling, waarbij u uw aankoop gespreid betaalt over 12 of 18 termijnen. 


  Lees meer

 • Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunsthuizen.nl heeft jarenlange ervaring met advisering en begeleiding van de zakelijke markt en kunst in de werkomgeving. Kunsthuizen.nl levert de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs in de branche.

  Lees meer

 • Kunstuitleen voor particulieren

  Kunstuitleen voor particulieren

  De Kunsthuizen zijn voor kunstliefhebbers uit heel Nederland een begrip. Middels laagdrempelige kunstuitleen mogelijkheden is Nederlands grootste hedendaagse kunstcollectie voor iedereen binnen handbereik. 

  Lees meer

 • Art Alert!

  Art Alert!

  Het unieke waarschuwingssysteem van Kunsthuizen.nl. Mis nooit meer de nieuwste werken van uw favoriete kunstenaar(s)! Vink uw favoriete kunstenaars aan en wij houden u automatisch via e-mail op de hoogte.

  Lees meer

 • Art@home service

  Art@home service

  Het genot van de grootste collectie van Nederland, gewoon bij u thuis! Maak gebruik van de Kunsthuizen Art@home service. Selecteer uw favoriete kunstwerken en wij brengen deze gratis op proef bij u thuis.

  Lees meer

image

Leiden

Nieuwstraat 35
2312 KA Leiden
+31(0)71 - 52 84 480
info@kunsthuisleiden.nl

 

Lees meer

image

Amsterdam

Amstelveenseweg 135
1075 VX Amsterdam
+31 (0)20 2332546
info@kunsthuisamsterdam.nl

 

Lees meer

image

Breda

Wilhelminastraat 11
4818 SB Breda
+31 (0)76 5221309
info@kunsthuisbreda.nl

 

Lees meer

 • 1