Over kunstuitleen

Voor bedrijven

Voor bedrijven

Kunsthuizen.nl heeft jarenlange ervaring met advisering en begeleiding van de zakelijke markt op het gebied van kunst in de werkomgeving. Kunsthuizen.nl levert de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs in de branche. Ervaar ook het gemak van onze full service dienstverlening, 1 van onze Art Consultants maakt graag geheel vrijblijvend een afspraak!

Lees meer

Voor particulieren

Voor particulieren

De Kunsthuizen zijn voor kunstliefhebbers uit heel Nederland een begrip. Nergens treft u zo’n grote, direct beschikbare collectie hedendaagse kunst met aantrekkelijke uitleenmogelijkheden: u betaalt slechts een klein bedrag aan huur, en bouwt ondertussen een spaartegoed op!

Lees meer

Renteloze kunstkoop

Renteloze kunstkoop

Naast flexibele en laagdrempelige uitleenmogelijkheden biedt De Kunsthuizen ook een aantrekkelijke renteloze kunstkoop regeling, waarbij u uw aankoop gespreid betaalt over 12 of 18 termijnen.

Lees meer

×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen

code