headers_sec_1.png

Gratis en vrijblijvend

Uniek in Nederland, de Kunsthuizen Art@home service! Kunst in huis halen was nog nooit zo leuk én makkelijk! Selecteer uw 3 meest favoriete kunstwerken en wij komen deze gratis en geheel vrijblijvend op een tijdstip dat het u schikt bij u thuis op zicht brengen. 

Hoe werkt het

Heeft u interesse om bepaalde werken eens op het gemak bij u thuis in uw eigen omgeving te zien? Mailt u ons dan de selectie van uw favoriete kunstwerk(en) samen met uw contactgegevens (info@kunsthuizen.nl). Wij controleren de beschikbaarheid van de kunstwerken en nemen contact met u op om de werken bij u thuis te komen laten zien. Bevalt uw keuze dan kunt u in overleg met onze Kunst adviseur kiezen voor een eventuele aankoop-, kunstkoop of natuurlijk kunstuitleen. Valt het werk u onverhoopt toch tegen, geen probleem, dan nemen wij de stukken gewoon weer mee terug.

 • Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunsthuizen.nl heeft jarenlange ervaring met advisering en begeleiding van de zakelijke markt en kunst in de werkomgeving. Kunsthuizen.nl levert de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs in de branche.

  Lees meer

 • Kunstuitleen voor particulieren

  Kunstuitleen voor particulieren

  De Kunsthuizen zijn voor kunstliefhebbers uit heel Nederland een begrip. Middels laagdrempelige kunstuitleen mogelijkheden is Nederlands grootste hedendaagse kunstcollectie voor iedereen binnen handbereik. 

  Lees meer

 • Art Alert!

  Art Alert!

  Het unieke waarschuwingssysteem van Kunsthuizen.nl. Mis nooit meer de nieuwste werken van uw favoriete kunstenaar(s)! Vink uw favoriete kunstenaars aan en wij houden u automatisch via e-mail op de hoogte.

  Lees meer

 • Art@home service

  Art@home service

  Het genot van de grootste collectie van Nederland, gewoon bij u thuis! Maak gebruik van de Kunsthuizen Art@home service. Selecteer uw favoriete kunstwerken en wij brengen deze gratis op proef bij u thuis.

  Lees meer

image

Leiden

Nieuwstraat 35
2312 KA Leiden
+31(0)71 - 52 84 480
info@kunsthuisleiden.nl

 

Lees meer

image

Amsterdam

Amstelveenseweg 135
1075 VX Amsterdam
+31 (0)20 2332546
info@kunsthuisamsterdam.nl

 

Lees meer

image

Breda

Wilhelminastraat 11
4818 SB Breda
+31 (0)76 5221309
info@kunsthuisbreda.nl

 

Lees meer

 • 1