Art @ Home service

Uniek in Nederland: de Art @ Home service van de Kunsthuizen!

Aanvullend op onze uitgebreide aankoop- en uitleenmogelijkheden bieden de Kunsthuizen een unieke extra service. Heeft u interesse om kunst in huis te halen maar zou u advies en ondersteuning willen bij het maken van uw keuze? Dan helpen wij graag middels onze Art @ Home service!

Hoe werkt de Art @ Home service van de Kunsthuizen?

  1. Contact: Neem contact met ons op via 071-5284480 of per mail via info@kunsthuizen.nl
  2. Afspraak in de galerie & oriëntatie-gesprek: Wij ontvangen u graag op één van onze locaties. In een oriënterend gesprek zullen wij uw wensen bespreken en de collectie bekijken.
  3. Kunst uitkiezen: Tijdens uw afspraak maken we samen een selectie van kunstwerken die u aanspreken.
  4. Bezorging thuis & vrijblijvend op zicht: Wij komen bij u thuis met de geselecteerde kunstwerken om te kijken welke werken het beste tot hun recht komen en bij uw verwachtingen aansluiten. Dit is geheel vrijblijvend.
  5. Uw beslissing: Als u tevreden bent met de keuze kunt u kiezen voor een directe aankoop, onze renteloze kunstkoop-regeling of één van onze uitleenmogelijkheden. Voldoen de kunstwerken toch niet aan uw verwachtingen, dan nemen wij ze gewoon weer mee terug.

 

×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen