Daarom Kunsthuizen

Kwaliteit

Kwaliteit

De collectie van De Kunsthuizen onderscheid zich door continue investering in kwaliteit. Niet alleen in de kwaliteit van de collectie zelf, maar ook wordt bijvoorbeeld bij ingelijst werk uitsluitend gekozen voor de meest hoogwaardige maatgemaakte lijsten (u treft bij ons geen blankhouten- of aluminium wissellijsten) en wordt veel werk standaard voorzien van exclusief museumglas (hoge UV bestendigheid én nagenoeg zonder spiegeling).

Hoge service

De Kunsthuizen hechten veel waarde aan een onberispelijke dienstverlening. Dit uit zich niet alleen in de samenstelling van de collectie maar bijvoorbeeld ook in het hoogst aantal kundige Art consultants per klant: hierdoor kunnen wij u ook echt de aandacht geven die u verdient.

Professioneel

De Kunsthuizen doen hun zakelijke klanten ‘er niet bij’ maar u wordt bediend door een team van enthousiaste en professionele medewerkers die uitsluitend onze zakelijke klanten bedienen.

Marktleider

Marktleider

De Kunsthuizen leveren de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs en zijn daardoor de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot marktleider in haar segment. Van beursgenoteerde ondernemingen tot eenmanszaken, van overheid tot gezondheidszorg: De Kunsthuizen zijn van alle markten thuis!

Full service

Als klant van De Kunsthuizen wordt u alle zorg uit handen genomen. Vanaf de vrijblijvende kennismaking tot aan het transport, inrichting, verzekering en periodieke wisselingen.

Meerdere aansprekende locaties in Nederland

Meerdere aansprekende locaties in Nederland

U kunt als klant van De Kunsthuizen terecht op meerdere leuke locaties in Nederland. Combineer uw bezoek aan De Kunsthuizen met een leuke middag in Leiden, Delf of Alkmaar. Stuk voor stuk bijzondere plaatsen met een zeer rijke historie, leuke terrassen en prachtige oude binnenstad.

Goed bereikbaar & op zondags geopend!

Goed bereikbaar & op zondags geopend!

U kunt doorgaans goed parkeren voor, of in de directe omgeving van De Kunsthuizen. Komt u van wat verder dan is ook de zondagmiddag voor u wellicht een goede tip. Wij zijn elke zondagmiddag geopend van 13:00 tot 17:00 uur.

Inclusief

Inclusief

De dienstverlening van De Kunsthuizen is inclusief:

transport,
inrichting,
allocatie-rapport,
naslagwerk,
verzekering,
jaarlijkse wisselmogelijkheid.

Wij nemen u graag alle zorg uit handen!

Spaartegoeden en collectie uitwisselbaar!

Spaartegoeden en collectie uitwisselbaar!

Absoluut uniek in Nederland is de mogelijkheid om te “switchen” tussen de Kunstcollecties van Alkmaar, Leiden en Delft! Woont u in Leiden en ziet u een werk in Alkmaar wat u bevalt… geen probleem, we halen het graag geheel vrijblijvend even voor u naar Leiden. Ook het door u opgebouwde spaartegoed kunt u aanwenden op alle locatie’s van De Kunsthuizen. Zo wordt u niet beperkt in de besteding van uw spaarbedrag en heeft u toegang tot de meest uitgebreide hedendaagse kunstcollectie van Nederland!

Originele kunst

Originele kunst

De collectie van de Kunsthuizen richt zich op authentieke en originele kunst. Kunst vervaardigd door echte kunstenaars, vernieuwers en voorlopers in hun genre. U treft bij De Kunsthuizen dus geen fabrieksmatig in het buitenland vervaardigde kunst of werk wat inbreuk maakt op de creativiteit en inspanningen van de rechtmatige kunstenaar. Zo is uw kunstwerk tevens een mooie waardevaste investering!

Toonaangevende collectie

Toonaangevende collectie

Ontstaan vanuit een passie voor kunst is de collectie van De Kunsthuizen de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot de grootste, snelst groeiende en meest toonaangevende in haar genre en behelst deze inmiddels ruim 10.000 kunstwerken van meer dan 150 vooraanstaande nationale- en internationale kunstenaars. Zo komt er wekelijks nieuw werk binnen en heeft u altijd ruime keuze!

Flexibel

Een professioneel team is dagelijks door heel Nederland onderweg om onze zakelijke klanten te bedienen. Mocht er een keer iets zijn wat bij u tussendoor aandacht nodig heeft dan kunnen wij dat gegarandeerd snel voor u verzorgen.

Betaalbaar

Betaalbaar

De Kunsthuizen zijn hét bewijs dat kwaliteit niet per definitie duur hoeft te zijn. De Kunsthuizen leveren aantoonbaar de hoogste kwaliteit collectie en service tegen de scherpste prijs. Een fraaie collectie van 10 kunstwerken huurt u bijvoorbeeld al voor 88,- euro per maand!

×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen

code