Daarom Kunsthuizen

Kwaliteit

Kwaliteit

De collectie van De Kunsthuizen onderscheid zich door continue investering in kwaliteit. Niet alleen in de kwaliteit van de collectie zelf, maar ook wordt in onze keuze bij het inlijsten uitsluitend gekozen voor hoogwaardige maatgemaakte lijsten en wordt veel werk standaard voorzien van exclusief museumglas – wat betekent dat er een hoge UV bestendigheid is én het glas nagenoeg zonder spiegeling is.

Hoge service

Hoge service

De Kunsthuizen hechten veel waarde aan een goede ondersteuning in de keuze voor het juiste kunstwerk. Dit uit zich in de brede samenstelling van de collectie, maar ook in de persoonlijke ondersteuning die wij, zowel aan particulieren als aan bedrijven bieden gedurende het keuzeproces.

Professioneel

De zakelijke markt wordt bij De Kunsthuizen bediend door een team van enthousiaste en professionele medewerkers, die uitsluitend onze zakelijke klanten bedienen. Daarnaast zijn de teams in onze Kunsthuizen flexibel, klantgericht en volledig op de hoogte van onze collectie en daardoor erg goed in staat mee te denken met uw wensen.

Marktleider

Marktleider

De Kunsthuizen leveren de hoogste kwaliteit, en zorgen voor een continue aanvulling  tegen de scherpste prijs en zijn daardoor de afgelopen 17 jaar uitgegroeid tot marktleider in haar segment. Van beursgenoteerde ondernemingen tot eenmanszaken, van overheid tot gezondheidszorg

Onze collectie

De collectie van De Kunsthuizen bevat de grootste, meest gevarieerde selectie van hedendaagse kunst van Nederland. Met een continue aanvulling, een actief expositie programma en aandacht voor kwalitatief werk onderscheidt de Kunsthuizen zich van andere kunstaanbieders in Nederland. Dit, in combinatie met uitgebreide aankoop- en huur mogelijkheden, maakt De Kunsthuizen bij uitstek de locatie waar u moet zijn als u op zoek bent naar kunst voor thuis of voor de werkomgeving.

Meerdere locaties in Nederland

Meerdere locaties in Nederland

Bent u op zoek naar kunst thuis of in de werkomgeving, of wilt u gewoon geïnspireerd raken, dan kunt u bij ons terecht op meerdere locaties in Nederland. Combineer uw bezoek aan De Kunsthuizen met een leuke middag in Leiden, Breda of Amsterdam. Stuk voor stuk bijzondere plaatsen met een rijke historie, leuke terrassen en prachtige oude binnenstad.

Goed bereikbaar en het gehele weekend geopend.

Goed bereikbaar en het gehele weekend geopend.

U kunt doorgaans goed parkeren voor, of in de directe omgeving van De Kunsthuizen. Ook op zondagmiddag zijn wij iedere week op onze 3 locaties geopend van 13:00 tot 17:00 uur.

Inclusief

De service van De Kunsthuizen is inclusief:

  • Het transport,
  • De inrichting,
  • Een allocatie-rapport
  • Het naslagwerk,
  • Verzekering
  • Een jaarlijkse wisselmogelijkheid.

Wij nemen u graag alle zorg uit handen!

Spaartegoeden en collectie uitwisselbaar!

Spaartegoeden en collectie uitwisselbaar!

Absoluut uniek in Nederland is de mogelijkheid om te “switchen” tussen de Kunstcollecties van onze Kunsthuizen in Amsterdam, Leiden en Breda. Het door u opgebouwde spaartegoed kunt u aanwenden bij aanschaf van alles dat onze kunstcollectie biedt. Zo wordt u niet beperkt in uw besteding en heeft u toegang tot de meest uitgebreide hedendaagse kunstcollectie van Nederland!

Originele kunst

Originele kunst

De collectie van de Kunsthuizen richt zich op authentieke en originele kunst. Kunst vervaardigd door echte kunstenaars, vernieuwers en voorlopers in hun genre. U treft bij De Kunsthuizen dus geen fabrieksmatig in het buitenland vervaardigde kunst of werk wat inbreuk maakt op de creativiteit en inspanningen van de rechtmatige kunstenaar. Zo is uw kunstwerk tevens een mooie waardevaste investering!

Toonaangevende collectie

Toonaangevende collectie

Ontstaan vanuit een passie voor kunst is de collectie van De Kunsthuizen de afgelopen 17 jaar uitgegroeid tot de grootste, snelst groeiende en meest toonaangevende in haar genre en behelst deze inmiddels ruim 10.000 kunstwerken van meer dan 150 vooraanstaande nationale- en internationale kunstenaars. Zo komt er wekelijks nieuw werk binnen en heeft u altijd ruime keuze!

Flexibel

Flexibel

Een professioneel team is dagelijks door heel Nederland onderweg om onze zakelijke klanten te bedienen. Mocht er een keer iets zijn wat bij u tussendoor aandacht nodig heeft dan kunnen wij dat gegarandeerd snel voor u verzorgen.

Betaalbaar

Betaalbaar

Bij De Kunsthuizen zult u ervaren dat kwaliteit niet per definitie duur hoeft te zijn. Wij leveren aantoonbaar de hoogste kwaliteit collectie en service tegen de scherpste prijs. Een fraaie collectie van 10 kunstwerken huurt u bijvoorbeeld al voor 88,- euro per maand!

×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen