headers_sec_1.png

Omschrijving

Fraaie originele met mixed media technieken bewerkte foto van de Spaanse, in Australië woonachtige, kunstenaar Alberto Sanchez.

Sanchez heeft het medium fotografie uitgebreid door een unieke handmatige kleurtechniek te ontwikkelen die hem in staat stelt om ingebeelde droomscenario's te vervaardigen van alledaagse momenten. Het gebruik van prachtige kleuren en texturen resulteert in een conceptuele maskerade die ons uiteindelijk leidt naar een onwaarschijnlijk landschap waarin de kijker wordt uitgenodigd om deel te nemen en te ontsnappen aan de worsteling van het moderne leven. De beeldtaal van Sanchez neigt naar het verhalende maar tegelijkertijd naar datgene wat er daadwerkelijk en feitelijk is vastgelegd door de lens van de camera. Dit resulteert in een hybride realiteit van zowel fysieke als ingebeelde werelden.

Het werk betreft een originele foto afdruk, door Sanchez op paneel verwerkt en met bovengenoemde technieken met de hand bewerkt en daarna in epoxy afgegoten, wat het geheel een prachtige authentieke en warme uitstraling geeft.
De afgelopen vijf jaar heeft Sanchez geëxposeerd op kunstbeurzen in Europa, de VS, Zuid-Amerika en Azië. Zijn werk verscheen reeds in vele artikelen en publicaties en geniet erkenning van belangrijke instellingen en galeries over de hele wereld.

Eigenschappen

Type Monotype
Genre Figuratief
Grootte 225 x 110 CM
Orientatie Liggend
Serie nr. ed 1/3
Status Beschikbaar
Prijs € 5.400,00

Of maak gebruik van onze uitleen- of kunstkoop:

Uitleen A: € 81,00 p.m.
Uitleen B: € 108,00 p.m. waarvan u spaart € 54,00 p.m.
Uitleen C: € 162,00 p.m. waarvan u spaart € 108,00 p.m.
Kunstkoop: aanbetaling € 1.350,00
+ 18 termijnen van € 225,00

Locaties

 • Amsterdam
 • Apeldoorn
 • Breda
 • Delft
 • Leiden

Interesse?

 1. Naam*
  U heeft geen naam opgegeven
 2. E-mailadres*
  E-mailadres is niet ingevuld of is verkeerd
 3. Telefoonnummer*
  Telefoonnummer is niet ingevuld of is verkeerd
 4. Ik ben geïnteresseerd om*
  Selecteer een onderwerp
 5. Beveiliging*
  Beveiliging
    VerversBeveiliging is incorrect
 • Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunsthuizen.nl heeft jarenlange ervaring met advisering en begeleiding van de zakelijke markt en kunst in de werkomgeving. Kunsthuizen.nl levert de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs in de branche.

  Lees meer

 • Kunstuitleen voor particulieren

  Kunstuitleen voor particulieren

  De Kunsthuizen zijn voor kunstliefhebbers uit heel Nederland een begrip. Middels laagdrempelige kunstuitleen mogelijkheden is Nederlands grootste hedendaagse kunstcollectie voor iedereen binnen handbereik. 

  Lees meer

 • Art Alert!

  Art Alert!

  Het unieke waarschuwingssysteem van Kunsthuizen.nl. Mis nooit meer de nieuwste werken van uw favoriete kunstenaar(s)! Vink uw favoriete kunstenaars aan en wij houden u automatisch via e-mail op de hoogte.

  Lees meer

 • Art@home service

  Art@home service

  Het genot van de grootste collectie van Nederland, gewoon bij u thuis! Maak gebruik van de Kunsthuizen Art@home service. Selecteer uw favoriete kunstwerken en wij brengen deze gratis op proef bij u thuis.

  Lees meer

image

Leiden

Nieuwstraat 35
2312 KA Leiden
+31(0)71 - 52 84 480
info@kunsthuisleiden.nl

 

Lees meer

image

Amsterdam

Amstelveenseweg 135
1075 VX Amsterdam
+31 (0)20 2332546
info@kunsthuisamsterdam.nl

 

Lees meer

image

Breda

Wilhelminastraat 11
4818 SB Breda
+31 (0)76 5221309
info@kunsthuisbreda.nl

 

Lees meer

 • 1