Originele met mixed media technieken bewerkte foto van de Spaanse, in Australië woonachtige, kunstenaar Alberto Sanchez.

Sanchez heeft het medium fotografie uitgebreid door een unieke handmatige kleurtechniek te ontwikkelen die hem in staat stelt om ingebeelde droomscenario’s te vervaardigen van alledaagse momenten. Het gebruik van prachtige kleuren en texturen resulteert in een conceptuele maskerade die ons uiteindelijk leidt naar een onwaarschijnlijk landschap waarin de kijker wordt uitgenodigd om deel te nemen en te ontsnappen aan de worsteling van het moderne leven. De beeldtaal van Sanchez neigt naar het verhalende maar tegelijkertijd naar datgene wat er daadwerkelijk en feitelijk is vastgelegd door de lens van de camera. Dit resulteert in een hybride realiteit van zowel fysieke als ingebeelde werelden.

Het werk betreft een originele foto afdruk, door Sanchez op paneel verwerkt en met bovengenoemde technieken met de hand bewerkt en daarna in epoxy afgegoten, wat het geheel een prachtige authentieke en warme uitstraling geeft.

Sanchez exposeert op kunstbeurzen in Europa, de VS, Zuid-Amerika en Azië. Zijn werk verscheen reeds in vele persartikelen en publicaties en geniet erkenning van belangrijke instellingen en galeries over de hele wereld.

Eigenschappen

Genre
Figuratief
Jaar
2014
Grootte (BxH)
90 cm x 90 cm
Oriëntatie
Liggend
Serie nr.
20
Status
Niet beschikbaar
Prijs
€ 1.300,00
Of maak gebruik van onze uitleen- of kunstkoop:
Uitleen A
€ 19,50 p.m.
Uitleen B
€ 26,00 p.m.
waarvan u spaart € 13,00
Uitleen C
€ 39,00 p.m.
waarvan u spaart € 26,00
Kunstkoop
Aanbetaling € 325,00
+ 18 termijnen van € 54,17

    Locaties

  • Amsterdam
  • Breda
  • Leiden

Interesse?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen

code