Zeer bijzonder wat ouder origineel werk van wellicht 1 van de meest excentrieke en uitzonderlijke Nederlandse kunstenaars die de jaren 80 en 90 voortbracht.. De waardering van het publiek genoot Herman Brood al vroeg in zijn carriere, waardering uit de wat meer constitutionele / museale hoek heeft helaas wat langer op zich laten wachten. Naar mate de tijd vordert zal meer en meer blijken hoe bijzonder en hoe treffend Herman Brood zijn generatie en tijdgeest vertegenwoordigde en welke plaats zijn unieke schilderstijl in de Nederlandse kunstgeschiedenis inneemt.

Dit schilderij is door Herman Brood vervaardigd met gemengde technieken (paintbrush, acryl en sjablonen) op een linnen doek. Het werk is bijzonder krachtig en uitzonderlijk fraai van figuratie en helemaal bijzonder: op de achterkant van het doek staat nóg een (niet afgmaakt) schilderij van Brood! (zie andere foto) De provenance van het werk is schriftelijk tot aan Herman Brood persoonlijk gedocumenteerd en wordt door ons vanzelfsprekend 100% gegarandeerd.

Eigenschappen

Type

Origineel
Genre
Figuratief
Jaar
2000
Grootte (BxH)
110 cm x 145 cm
Oriëntatie
Staand
Serie nr.
unica
Status
Niet beschikbaar
Prijs
€ 5.600,00
Of maak gebruik van onze uitleen- of kunstkoop:
Uitleen A
€ 84,00 p.m.
Uitleen B
€ 112,00 p.m.
waarvan u spaart € 56,00
Uitleen C
€ 168,00 p.m.
waarvan u spaart € 112,00
Kunstkoop
Aanbetaling € 1.400,00
+ 18 termijnen van € 233,33

    Locaties

  • Amsterdam
  • Breda
  • Leiden

Interesse?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen

code