1 van een serie zeer bijzondere en zeer zeldzame zeefdrukken van Karel Appel uit eind jaren 70. Karel Appel werkte eind jaren 70 samen met meesterzeefdrukker Henk van der Vet en deze zeefdrukken komen rechtstreeks uit diens omvangrijke privé collectie. (Een groot deel van Van der Vets oeuvre werd onlangs aangekocht door de gemeente Zoetermeer van diens broer aangekocht die er een speciaal museum voor gaat inrichten!)

“Caracas” is vervaardigd in 1978 in een beperkte oplage van slechts 125 stuks. Dit is echter 1 van de paar EA exemplaren die de kunstenaar voor eigen gebruik produceerde. Het werk is (net als de overige werken uit de aangekochte serie) kwalitatief uitzonderlijk mooi en het stuk is met zorg ingelijst in een handgemaakte zilverkleurige lijst voorzien van een Frans passepartout en exclusief Museum-glas.

* Op dit werk is een optie verleend.

Eigenschappen

Type

Zeefdruk
Genre
Figuratief
Jaar
1978
Grootte (BxH)
95 cm x 120 cm
Oriëntatie
Staand
Serie nr.
EA
Status
Niet beschikbaar
Prijs
€ 3.400,00
Of maak gebruik van onze uitleen- of kunstkoop:
Uitleen A
€ 51,00 p.m.
Uitleen B
€ 68,00 p.m.
waarvan u spaart € 34,00
Uitleen C
€ 102,00 p.m.
waarvan u spaart € 68,00
Kunstkoop
Aanbetaling € 850,00
+ 18 termijnen van € 141,67

    Locaties

  • Amsterdam
  • Breda
  • Leiden

Interesse?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen

code