Prachtig mooie Carborundumlitho door Casper Faassen geproduceerd in Parijs in de zomer van 2006. Bij de productie van deze uitzonderlijke stukken worden dikke, natte, bladen handgeschept papier door de kunstenaar met handbeschilderde reliëfmallen onder hoge druk samengeperst en daarna met handgeschilderde drukgangen bewerkt. Elk blad wordt daarna nog eens door de kunstenaar met de hand nabewerkt, waardoor het woord ?reproductie? het eindresultaat eigenlijk geen eer aan doet.. De oplage van de arbeidsintensieve Carborundumlitho?s is zéér beperkt, van elk exemplaar vervaardigt de kunstenaar er slechts 50 stuks!

Met trots kunnen we de eerste resultaten van Casper Faassens verblijf in Parijs aan u tonen. De kunstenaar legt momenteel de laatste hand aan de productie van de serie en de eerste Epreuve d?Artiste stukken hebben wij inmiddels beschikbaar in Delft en Alkmaar. Als leuke extra verzorgen wij voor de eerste 10 klanten bij intekening op 1 van de Carborundumlitho?s een mooie handgesigneerde foto van Casper aan het werk in het atelier in Parijs!

Eigenschappen

Type

Carborundum litho
Genre
Figuratief
Jaar
2006
Grootte (BxHxD)
75 cm x 95 cm x 4 cm
Oriëntatie
Staand
Serie nr.
1/7 EA
Status
Beschikbaar
Prijs
€ 970,00
Of maak gebruik van onze uitleen- of kunstkoop:
Uitleen A
€ 14,55 p.m.
Uitleen B
€ 19,40 p.m.
waarvan u spaart € 9,70
Uitleen C
€ 29,10 p.m.
waarvan u spaart € 19,40
Kunstkoop
Aanbetaling € 242,50
+ 18 termijnen van € 40,42

    Locaties

  • Amsterdam
  • Breda
  • Leiden

Interesse?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen

code