Kleuren-ets uit de Chicago serie van de Franse kunstenaar Tony Soulié. Soulié combineert in zijn originele doeken op unieke wijze gemanipuleerde fotografie met gemengde technieken en heeft uit zijn laatste Chicago serie van 3 van de stukken fraaie kleuren-etsen vervaardigd. De etsen zijn gemaakt naar een serie recente originele doeken (mixed media fotografie) en zijn uitzonderlijk mooi van kwaliteit, kleur en detail. De afdruk van de etsplaten zijn prachtig zichtbaar in het dikke rives-papier.

De kunstenaar heeft de etsen in een beperkte oplage van slechts 60 stuks vervaardigd. De etsen zijn fraai opgelegd ingelijst in speciaal voor deze stukken met de hand gemaakte zilverkleurige lijsten. De stukken zijn zwevend ingelijst in exclusieve handgemaakte zilverkleurige ‘virtrine-lijsten’ en voorzien van museumglas.

Eigenschappen

Type

Ets
Genre
Figuratief
Jaar
2010
Grootte (BxH)
90 cm x 95 cm
Oriëntatie
Staand
Serie nr.
xx/60
Status
Beschikbaar
Prijs
€ 1.150,00
Of maak gebruik van onze uitleen- of kunstkoop:
Uitleen A
€ 17,25 p.m.
Uitleen B
€ 23,00 p.m.
waarvan u spaart € 11,50
Uitleen C
€ 34,50 p.m.
waarvan u spaart € 23,00
Kunstkoop
Aanbetaling € 287,50
+ 18 termijnen van € 47,92

    Locaties

  • Amsterdam
  • Breda
  • Leiden

Interesse?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen

code