Clemens Briels heeft in het najaar van 2005 een prachtige serie van 4 Aquagravures gemaakt! Het is voor het eerst dat Briels deze prachtige maar wat ingewikkelde techniek heeft toegepast maar het resultaat is schitterend. De aquagravures zijn opgebouwd uit een dikke laag handgeschept papier dat in een met de hand beschilderde reliëfmal wordt gedroogd. Deze methodiek voegdt een diepte dimensie toe aan het werk en maakt het fantasisch om naar te kijken.

De aquagravures worden door het tijdrovende productieproces slechts zelden gemaakt en altijd in een héle beperkte oplage. De eerste 5 genummerde exemplaren van de eerste Aquagravures ooit door Briels gemaakt zijn nu bij de Kunsthuizen beschikbaar! (zolang voorradig) De prijs is inclusief een speciaal voor de aquagravures handgemaakte zilverkleurige lijst met katoenen bievel-accent.
#1442

Eigenschappen

Type

aquagravure
Genre
Figuratief
Jaar
2005
Grootte (BxHxD)
110 cm x 85 cm x 4 cm
Oriëntatie
Liggend
Serie nr.
xx/70
Status
Beschikbaar
Prijs
€ 650,00
Of maak gebruik van onze uitleen- of kunstkoop:
Uitleen A
€ 9,75 p.m.
Uitleen B
€ 13,00 p.m.
waarvan u spaart € 6,50
Uitleen C
€ 19,50 p.m.
waarvan u spaart € 13,00
Kunstkoop
Aanbetaling € 162,50
+ 18 termijnen van € 27,08

    Locaties

  • Amsterdam
  • Breda
  • Leiden

Interesse?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen

code