Op de valreep van 2010 legde Michiel Molenaar de laatste hand aan een prachtige serie nieuwe schilderijen en beelden. De samenkomst van bijna 15(!) originele werken is voor deze kunstenaar uniek en de stukken (waar dit er 1 van is) zijn ondergebracht in een spontane eindejaarsexpositie “Een heerlijke namiddag” in Kunsthuis Leiden.

Met de expositie “Een heerlijke namiddag” geeft Michiel Molenaar de aanschouwer een kijkje in zijn ontwapenende fantasiewereld. Een wereld neergezet met prachtige diepe heldere kleuren, een ongekende gelaagdheid en gedetaileerdheid in achtergrond en figuratie van de stukken, maar vooral met de zo kenmerkende vrolijke knipoog van de kunstenaar.

De expositie is te aanschouwen in Kunsthuis Leiden van vrijdag 10 tot en met zondag 19 december 2010. U bent van harte welkom!

Eigenschappen

Type

Origineel
Genre
Figuratief
Jaar
2010
Grootte (BxH)
200 cm x 100 cm
Oriƫntatie
Liggend
Serie nr.
unica
Status
Niet beschikbaar
Prijs
€ 3.000,00
Of maak gebruik van onze uitleen- of kunstkoop:
Uitleen A
€ 45,00 p.m.
Uitleen B
€ 60,00 p.m.
waarvan u spaart € 30,00
Uitleen C
€ 90,00 p.m.
waarvan u spaart € 60,00
Kunstkoop
Aanbetaling € 750,00
+ 18 termijnen van € 125,00

    Locaties

  • Amsterdam
  • Breda
  • Leiden

Interesse?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen

code