De bekende Amsterdamse kunstenaar Rob Scholte vervaardigde in de zomer van 2011 de “Glossy”-serie, een serie kleine originele werken die Scholte met gemengde technieken en Glossy magazine collages vervaardigde. Een aantal van deze kleinere originelen heeft Scholte in beperkte oplage (slechts 21 stuks!) als aquadruk (hoogwaardige en kleurvaste foto ontwikkel techniek) uitgevoerd, waar dit er 1 van is. De aquadruk is prachtig diep en gedetailleerd van kleur en fraai groot van formaat. Het werk is gedrukt op dik 300 grams zeefdrukpapier en het werk is door de kunstenaar handgesigneerd, getiteld en genummerd. De Aquadrukken zijn bijzonder fraai ingelijst. de stukken zijn zwevend opgelegd in een verdiepte houten ‘virtrine’lijst voorzien van exclusief museumglas.

De stukken zijn fraai ingelijst in mooie bijpassende handgemaakte lijsten, vrij opgelegd en voorzien van Frans passe-partout. Bijzonder origineel werk van 1 van Nederlands meest vooraanstaande hedendaagse kunstenaars!

Eigenschappen

Type

aquaprint
Genre
Figuratief
Jaar
2011
Grootte (BxHxD)
95 cm x 130 cm x 4 cm
Oriƫntatie
Staand
Serie nr.
16/21
Status
Niet beschikbaar
Prijs
€ 1.380,00
Of maak gebruik van onze uitleen- of kunstkoop:
Uitleen A
€ 20,70 p.m.
Uitleen B
€ 27,60 p.m.
waarvan u spaart € 13,80
Uitleen C
€ 41,40 p.m.
waarvan u spaart € 27,60
Kunstkoop
Aanbetaling € 345,00
+ 18 termijnen van € 57,50

    Locaties

  • Amsterdam
  • Breda
  • Leiden

Interesse?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen

code