Uit de collectie van een verzamelaar hebben wij een aantal bijzondere edities zeefdrukken van Herman Brood aangekocht! Het betreft “jubileum” uitgaven ter ere van bijzondere gebeurtenissen waarbij de de zeefdrukken altijd in beperkte handgenummerde edities onder officiële auspiciën van het management van Herman Brood zijn uitgebracht.(dus niet 1 van de vele computerprints zoals vaak op internet aangeboden!).

De zeefdruk “F1 50 Years” is in beperkte oplage van 500 stuks geproduceerd op fraai dik zeefdrukpapier. De zeefdruk is dus wél beperkt in oplage, echter de handtekening van de kunstenaar is meegedrukt in de druk. De zeefdrukken zijn ingelijst in een handgemaakte zilverkleurige lijst voorzien van een zuurvrij passe-partout. Een fraai kunstwerk die u niet vaak meer zult tegenkomen voor een hele leuke prijs!

Eigenschappen

Type

Zeefdruk
Genre
Figuratief
Grootte (BxHxD)
50 cm x 40 cm x 3 cm
Oriëntatie
Liggend
Serie nr.
500
Status
Niet beschikbaar
Prijs
€ 245,00
Of maak gebruik van onze uitleen- of kunstkoop:
Uitleen A
€ 3,68 p.m.
Uitleen B
€ 4,90 p.m.
waarvan u spaart € 2,45
Uitleen C
€ 7,35 p.m.
waarvan u spaart € 4,90
Kunstkoop
Aanbetaling € 61,25
+ 18 termijnen van € 10,21

    Locaties

  • Amsterdam
  • Breda
  • Leiden

Interesse?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen

code