headers_sec_3.png

Omschrijving

Originele foto van Micha Klein uit 1998 uit de beroemde Artificial Beauty Serie, waarvan werken onder andere zijn opgenomen in de collectie van het Stedelijk Museum, en het LACMA (Los Angeles). Cibachrome print op aluminium achter perspex gemonteerd op frame. Oplage 3 stuks.

Micha Klein is heden ten dage Nederlands meest bekende computerkunstenaar en geniet een grote bekendheid in de rest van de wereld. In 1989 studeert hij als eerste artiest met een diploma van computergrafiek af door middel van computer gegenereerde dia?s en een 16 minuten durende computervideo. Micha Kleins werk was zijn tijd ver vooruit en zijn oeuvre vormt een belangrijke bron van inspiratie voor de huidige generatie digitale kunstenaars.

1998 hield het Groningermuseum een retrospectieve van 10 jaar virtuele kunst van Micha Klein. Ondermeer de series Rainbow children, Among elves, en Artificial Beauties werden tentoongesteld. Na de expositie in het Groningermuseum volgde shows in grote musea in Londen, Tokio, Milaan, San Francisco e.a. Het werk van Micha Klein is vertegenwoordigd in collecties van het LACMA Los Angeles, Denver Art Museum, Arken Museum Danmark, Museum fur Kunst und Gewerbe Hamburg, Groninger Museum, Stedelijk Museum Amsterdam, Amsterdam Historical Museum, en in diverse vooraanstaande internationale collecties.

Eigenschappen

Type Fotografie
Genre Figuratief
Grootte 150 x 150 CM
Orientatie Vierkant
Serie nr. 3
Status Beschikbaar
Prijs € 12.500,00

Of maak gebruik van onze uitleen- of kunstkoop:

Uitleen A: € 187,50 p.m.
Uitleen B: € 250,00 p.m. waarvan u spaart € 125,00 p.m.
Uitleen C: € 375,00 p.m. waarvan u spaart € 250,00 p.m.
Kunstkoop: aanbetaling € 3.125,00
+ 18 termijnen van € 520,83

Locaties

 • Amsterdam
 • Apeldoorn
 • Breda
 • Delft
 • Leiden

Interesse?

 1. Naam*
  U heeft geen naam opgegeven
 2. E-mailadres*
  E-mailadres is niet ingevuld of is verkeerd
 3. Telefoonnummer*
  Telefoonnummer is niet ingevuld of is verkeerd
 4. Ik ben geïnteresseerd om*
  Selecteer een onderwerp
 5. Beveiliging*
  Beveiliging
    VerversBeveiliging is incorrect
 • Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunsthuizen.nl heeft jarenlange ervaring met advisering en begeleiding van de zakelijke markt en kunst in de werkomgeving. Kunsthuizen.nl levert de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs in de branche.

  Lees meer

 • Kunstuitleen voor particulieren

  Kunstuitleen voor particulieren

  De Kunsthuizen zijn voor kunstliefhebbers uit heel Nederland een begrip. Middels laagdrempelige kunstuitleen mogelijkheden is Nederlands grootste hedendaagse kunstcollectie voor iedereen binnen handbereik. 

  Lees meer

 • Art Alert!

  Art Alert!

  Het unieke waarschuwingssysteem van Kunsthuizen.nl. Mis nooit meer de nieuwste werken van uw favoriete kunstenaar(s)! Vink uw favoriete kunstenaars aan en wij houden u automatisch via e-mail op de hoogte.

  Lees meer

 • Art@home service

  Art@home service

  Het genot van de grootste collectie van Nederland, gewoon bij u thuis! Maak gebruik van de Kunsthuizen Art@home service. Selecteer uw favoriete kunstwerken en wij brengen deze gratis op proef bij u thuis.

  Lees meer

image

Leiden

Nieuwstraat 35
2312 KA Leiden
+31(0)71 - 52 84 480
info@kunsthuisleiden.nl

 

Lees meer

image

Amsterdam

Amstelveenseweg 135
1075 VX Amsterdam
+31 (0)20 2332546
info@kunsthuisamsterdam.nl

 

Lees meer

image

Breda

Wilhelminastraat 11
4818 SB Breda
+31 (0)76 5221309
info@kunsthuisbreda.nl

 

Lees meer

 • 1