Het karakter van China verandert momenteel is een ongekend tempo. Met zijn fotoserie ?China Revisited? heeft de kunstenaar Mark Verdoes getracht het gevoel van het oude China terug te halen; een land vol stof en draken.. “Mirror view mountain” is 1 van de meest imposante foto’s uit het oeuvre van Verdoes. Het stuk is indrukwekkend van formaat en ’s nachts bij maanlicht door Verdoes gemaakt. Het geeft het landschap iets surrealistisch en mystieks.

De foto is afgedrukt op 310 grams Hahnemühle papier in een oplage van slechts 15 stuks. De combinatie van de diepe zwarttinten en levendige volle kleuren samen met het gouache-achtige oppervlakte van het werk geeft het stuk een prachtige ?handgemaakte? uitstraling! De stukken zijn ingelijst in mooie bijpassende handgemaakte zilverkleurige lijsten voorzien van een zwevend passe-partout.

Eigenschappen

Type

Fotografie
Genre
Fotografie
Jaar
2004
Grootte (BxH)
240 cm x 70 cm
Oriëntatie
Liggend
Serie nr.
15
Status
Niet beschikbaar
Prijs
€ 1.490,00
Of maak gebruik van onze uitleen- of kunstkoop:
Uitleen A
€ 22,35 p.m.
Uitleen B
€ 29,80 p.m.
waarvan u spaart € 14,90
Uitleen C
€ 44,70 p.m.
waarvan u spaart € 29,80
Kunstkoop
Aanbetaling € 372,50
+ 18 termijnen van € 62,08

    Locaties

  • Amsterdam
  • Breda
  • Leiden

Interesse?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen

code