Prachtige (en zeldzame!) originele Polaroid van 1 van ’s werelds meest bekende en gerenommeerde fotograven, Nobuyoshi Araki. De Polaroid is met de hand door de kunstenaar aan de voorzijde gesigneerd en zorgvuldig ingelijst in een handgemaakte houten virtrinelijstje voorzien van UV-werend museumglas.

Het werk van Araki toont op een snapshot-achtige wijze de beklemmende Japanse tradities die het leven van velen in een geestelijk en fysiek keurslijf vastleggen. Hoewel het werk van Araki dikwijls als pornografisch wordt bestempeld, voegt het zich toch vooral in de traditie van de expliciet erotische prentkunst uit de eeuwenoude Japanse beeldcultuur. Wereldwijd zijn er inmiddels ruim 250 boeken over het werk en leven van Araki verschenen en de kunstenaar heeft over de hele wereld tentoonstellingen gehad in de belangrijkste musea en prestigieuze tentoonstellingsruimtes.

Eigenschappen

Type

Origineel
Genre
Fotografie
Jaar
2008
Grootte (BxHxD)
20 cm x 30 cm x 3 cm
Oriƫntatie
Staand
Serie nr.
unica
Status
Niet beschikbaar
Prijs
€ 730,00
Of maak gebruik van onze uitleen- of kunstkoop:
Uitleen A
€ 10,95 p.m.
Uitleen B
€ 14,60 p.m.
waarvan u spaart € 7,30
Uitleen C
€ 21,90 p.m.
waarvan u spaart € 14,60
Kunstkoop
Aanbetaling € 182,50
+ 18 termijnen van € 30,42

    Locaties

  • Amsterdam
  • Breda
  • Leiden

Interesse?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen

code