**Dit werk is niet in de galerie aanwezig, echter wel beschikbaar. Neemt u bij interesse gerust contact op, dan informeren we u graag over de beschikbare formaten en bijbehorende prijzen.**

Original photo of Andy Warhol and Bianca Jagger arriving at Studio 54, NYC 1978.

Amerikaanse celebrity fotograaf Oscar Abolafia (1935) fotografeerde in de jaren 60 en 70 de groten der aarde: van politieke grootheden als de Kennedy’s, kunstenaars als Andy Warhol, artiesten als Elvis tot filmsterren als Robert Redford. Het iconische oeuvre van Abolafia is even omvangrijk als divers. Abolafia was aanwezig op beslissende gebeurtenissen die de wereld veranderden en wist deze op een indringende en persoonlijke manier voor tijdschriften als Time, Life, en People magazine te registreren. Met een uitzonderlijk fijngevoeligheid voor sfeer en oog voor detail wist Abolafia vast te leggen wat voor anderen verborgen bleef. Terwijl zijn portretten van grootheden als Salvador Dalí, Liz Taylor, Jack Nicholson, Diana Ross, Audrey Hepburn en Elvis Presley een intieme kijk geven in het persoonlijke leven van de geportretteerde, laat het werk geschoten op premières en feesten een schitterend tijdsbeeld zien van de glitter en glamour in New York tijdens de roerige jaren ’60 en ’70.

Eigenschappen

Genre
Fotografie
Jaar
1978
Grootte (BxHxD)
55 cm x 70 cm x 3 cm
Oriëntatie
Staand
Serie nr.
x/30
Status
Beschikbaar
Prijs
€ 1.800,00
Of maak gebruik van onze uitleen- of kunstkoop:
Uitleen A
€ 27,00 p.m.
Uitleen B
€ 36,00 p.m.
waarvan u spaart € 18,00
Uitleen C
€ 54,00 p.m.
waarvan u spaart € 36,00
Kunstkoop
Aanbetaling € 450,00
+ 18 termijnen van € 75,00

    Locaties

  • Amsterdam
  • Breda
  • Leiden

Interesse?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen

code