Origineel werk van Paco Raphael uit de expositie ‘Plain at Heart’ in Kunsthuis Amsterdam.

Met een mix van digitale manipulatie, grafische vormgeving, verf- en sjabloontechnieken geeft de kunstenaar een heel eigen dimensie aan de zaken die we dagelijks om ons heen hebben, van schilderij tot meubel, mode en sculpturen. Stoere, ongepolijste energie van de stad afgezet tegen kwetsbaarheid van menselijke interactie.

Paco Raphael onderscheid zich door een uitzonderlijk gevoel voor stijl en compositie te combineren met zijn fascinatie voor design, innovatie,nieuwe technieken en materiaalkennis . Dankzij deze zeldzame combinatie van interessegebieden evolueert zijn werk continue met behoud van zijn kenmerkende stijl waarbinnen hij moeiteloos laveert tussen realiteit en fantasie. Het resultaat is werk met een diepe gelaagdheid. Iconisch en rauw, sterk en kwetsbaar en inmiddels getoond op vooraanstaande shows over de hele wereld.

Eigenschappen

Type

Monotype
Genre
Figuratief
Jaar
2018
Grootte (BxHxD)
150 cm x 100 cm x 4 cm
Oriëntatie
Liggend
Serie nr.
x/9
Status
Beschikbaar
Prijs
€ 4.450,00
Of maak gebruik van onze uitleen- of kunstkoop:
Uitleen A
€ 66,75 p.m.
Uitleen B
€ 89,00 p.m.
waarvan u spaart € 44,50
Uitleen C
€ 133,50 p.m.
waarvan u spaart € 89,00
Kunstkoop
Aanbetaling € 1.112,50
+ 18 termijnen van € 185,42

    Locaties

  • Amsterdam
  • Breda
  • Leiden

Interesse?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen

code