Prachtige carborundumlitho van de Franse kunstenaar Pierre Marie Brisson. Het stuk is 1 van 2 wat kleinere werken die de kunstenaar in Parijs vervaardigde. De kunstenaar verwierf zijn faam door zijn prikkelende “fresco-achtige” kleur en materiaal gebruik, en dat is ook in deze stukken goed te zien. Prachtige mix van relïef, kleur en techniek. De Carborundum litho’s zijn in zeer beperkte oplage van slechts 40 stuks gemaakt waarvan er slechts een paar in Nederland zijn. Ingelijst in mooie speciaal voor deze stukken ontworpen handgemaakte lijsten.

**LET OP! Dit werk is, samen met een sterk uitgebreide collectie nieuwe kunstenaars, beschikbaar vanaf 14 december in ons nieuwe kunstcentrum aan de Nieuwe Rijn in Leiden. Mocht u interesse hebben in dit werk neemt u dan svp even contact met ons op, wij reserveren het graag vast even vrijblijvend voor u (ook voor andere locatie’s).**

Eigenschappen

Type

Carborundum litho
Genre
Figuratief
Grootte (BxHxD)
55 cm x 75 cm x 4 cm
Oriëntatie
Staand
Serie nr.
EA
Status
Beschikbaar
Prijs
€ 645,00
Of maak gebruik van onze uitleen- of kunstkoop:
Uitleen A
€ 9,68 p.m.
Uitleen B
€ 12,90 p.m.
waarvan u spaart € 6,45
Uitleen C
€ 19,35 p.m.
waarvan u spaart € 12,90
Kunstkoop
Aanbetaling € 161,25
+ 18 termijnen van € 26,88

    Locaties

  • Amsterdam
  • Breda
  • Leiden

Interesse?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen

code