1 van de laatste 2 fraaie grote(!) nieuwe Aquaprints van Peter Donkersloot uit 2008. De Aquaprint techniek is een zeer hoogwaardige reproductietechniek die zijn naam ontleent aan het unieke filmbedampingsproces die wordt toegepast op de printplaat tijdens de productie. Het resultaat is een uitzonderlijk hoogwaardige en zuivere reproductie die 100% kleurvast en kleurecht is, doorgaans alleen toegepast voor fotoreproducties. De stukken zijn schitterend van formaat en kleur, handgenummerd en met verf handgesigneerd. Peter Donkersloot heeft de werken ingelijst in een prachtige pompeuse handgemaakte lijsten, een unieke combinatie!

Helaas wordt het werk van Peter Donkersloot veel vervalst. Kijkt u op www.peterdonkersloot.nl bij officiƫle verkooppunten om u er van te verzekeren dat u authentiek werk aanschaft!

Eigenschappen

Type

aquaprint
Genre
Figuratief
Jaar
2008
Grootte (BxHxD)
115 cm x 145 cm x 4 cm
Oriƫntatie
Staand
Serie nr.
2/99
Status
Niet beschikbaar
Prijs
€ 2.160,00
Of maak gebruik van onze uitleen- of kunstkoop:
Uitleen A
€ 32,40 p.m.
Uitleen B
€ 43,20 p.m.
waarvan u spaart € 21,60
Uitleen C
€ 64,80 p.m.
waarvan u spaart € 43,20
Kunstkoop
Aanbetaling € 540,00
+ 18 termijnen van € 90,00

    Locaties

  • Amsterdam
  • Breda
  • Leiden

Interesse?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen

code