Prachtig origineel werk op linnen van Ron van der Werf uit de “Indian Soil” serie. Ron van der Werf reisde in het najaar van 2010 af naar India. In een land van extreme contrasten tussen onuitputtelijke welvaart en grote armoede wordt Ron van der Werf geraakt door de uitzonderlijke gastvrijheid en fragiele schoonheid van de allerarmsten in de slumbs van Jaipur. De kracht en levensvreugde van de zogeheten ?untouchables? en een onuitputtelijke bron van indrukken inspireerde Ron van der Werf tot het project ?Indian soil?; een spectaculaire serie originele werken.

De stukken zijn opgebouwd met de voor Ron van der Werf zo kenmerkende mix van materialen en technieken aangevuld met subtiele details en lokale indrukken en het samenspel wat hierdoor ontstaat is even intrigerend als krachtig. Het stuk is opgespannen op een stevig hout-aluminium lijst waarvan de zijkanten zijn meegeschilderd.

Eigenschappen

Type

Origineel
Genre
Abstract
Jaar
2010
Grootte (BxHxD)
100 cm x 65 cm x 5 cm
Oriƫntatie
Liggend
Serie nr.
unica
Status
Niet beschikbaar
Prijs
€ 900,00
Of maak gebruik van onze uitleen- of kunstkoop:
Uitleen A
€ 13,50 p.m.
Uitleen B
€ 18,00 p.m.
waarvan u spaart € 9,00
Uitleen C
€ 27,00 p.m.
waarvan u spaart € 18,00
Kunstkoop
Aanbetaling € 225,00
+ 18 termijnen van € 37,50

    Locaties

  • Amsterdam
  • Breda
  • Leiden

Interesse?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen

code