Fraaie hoogwaardige foto op plexiglas van de Belgische fotograaf Thierry Vanhuysse in een beperkte oplage van 50 stuks.

Thierry Vanhuysse is een Belgische fotograaf met een diepe passie voor het bijna surrealistische beeld. Hij weet met zijn werk de toeschouwer te vervreemden van de dagelijkse werkelijkheid, mee te nemen naar gedachten die een bepaalde emotie en rust oproepen als ware het een droom van waaruit men de werkelijkheid aanschouwt.

Het geheim van het werk van Thierry Vanhuysse schuilt in de wijze waarop hij speelt met sluitertijd technieken. Hij laat een herkenbare wereld zien op een wijze die in middels eigen waarneming ontastbaar is. Een vlucht uit de dagelijkse realiteit die ons omringt. Bevroren beelden van enkele minuten creƫren een wereld die schijnbaar slechts met enkele stappen van de werkelijkheid verwijderd is, maar toch onbereikbaar blijkt.

Het werk van Thierry Vanhuysse is onderscheiden met diverse internationale prijzen waaronder de Prix de la Photography Paris en de Stark Awards en wordt inmiddels internationaal gepubliceerd en tentoongesteld.

Eigenschappen

Type

Fotografie
Genre
Fotografie
Grootte (BxH)
100 cm x 100 cm
Oriƫntatie
Staand
Status
Beschikbaar
Prijs
€ 690,00
Of maak gebruik van onze uitleen- of kunstkoop:
Uitleen A
€ 10,35 p.m.
Uitleen B
€ 13,80 p.m.
waarvan u spaart € 6,90
Uitleen C
€ 20,70 p.m.
waarvan u spaart € 13,80
Kunstkoop
Aanbetaling € 172,50
+ 18 termijnen van € 28,75

    Locaties

  • Amsterdam
  • Breda
  • Leiden

Interesse?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen

code