Over onze kunstenaars

Waardevaste kunstenaars

Waardevaste kunstenaars

Koop wat u mooi vindt! Dat is het beste advies wat wij u kunnen geven bij de selectie van een kunstwerk. Natuurlijk is het daarbij ook geruststellend om te weten dat een eventuele aankoop tevens een waardevaste investering is. Hoewel de toekomst zich natuurlijk niet laat voorspellen kunt u bij De Kunsthuizen er als bij geen ander van uit gaan dat het er ons alles aan gelegen is om tot een zo goed mogelijk aankoop- en investeringsbeleid te komen. Alle kunstwerken in de collectie van De Kunsthuizen worden namelijk door ons aangekocht. Particuliere én zakelijke klanten hebben naast aankoop ook het recht om de kunstwerken via uitleen in huis te halen. Besluit u na een paar jaar om werk te wisselen dan is het ook in het belang van De Kunsthuizen dat het door u gehuurde werk minimaal waardevast maar het liefst in waarde is toegenomen. Zo is uw belang van een goede investering onlosmakelijk verbonden met ons belang. Een belang wat de traditionele galeriewereld, die werk uit consignatie verkoopt, niet kent.

Toonaangevend

Toonaangevend

Ontstaan vanuit een particulier initiatief en een passie voor kunst is de collectie van De Kunsthuizen de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de grootste en meest toonaangevende in haar genre en behelst deze inmiddels ruim 10.000 kunstwerken van meer dan 150 vooraanstaande nationale- en internationale kunstenaars.

Onderscheid door kwaliteit

Onderscheid door kwaliteit

De collectie van De Kunsthuizen onderscheid zich door continue investering in kwaliteit. Niet alleen in de kwaliteit van de collectie zelf, maar ook door bijvoorbeeld jonge kunstenaars te voorzien van de hoogste kwaliteit schilderslinnen en materialen en door te investeren in bijzondere projecten van kunstenaars om zo kwaliteit verbetering en verdieping van de collectie mogelijk te maken.

Breed opgezet

Breed opgezet

De collectie van de Kunsthuizen is bewust zó opgebouwd dat deze zowel werk van kunstenaars bevat die origineel en toegankelijk werk vervaardigen, als mede het werk van kunstenaars die zich richten op vernieuwend, museaal werk of meer contemperaire werk. Ook is er binnen de collectie ruime aandacht voor het werk van jong en uitzonderlijk talent en zijn wij blij onderdeel te zijn van het succes van menig jong kunstenaar.

Wij richten ons op authentieke en originele kunst. Kunst vervaardigd door échte kunstenaars, vernieuwers en voorlopers in hun genre. Waardevast en courant. U treft bij ons geen fabrieksmatig  vervaardigde kunst met fictieve namen of werk wat inbreuk maakt op de creativiteit en inspanningen van de rechtmatige kunstenaar.

×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen