Onze missie

Investeren in kunstenaars

Investeren in kunstenaars

De Kunsthuizen onderscheiden zich door pro actief te investeren in de relatie en toekomst van haar kunstenaars. Jonge kunstenaars worden begeleid in hun loopbaan, collecties worden tegen marktconforme tarieven aangekocht, De Kunsthuizen investeren in beurspresentaties en exposities, maken bijzondere projecten mogelijk en investeren in het laagdrempelig toegankelijk maken van het werk van de kunstenaars middels flexibele kunstkoop- en kunstuitleen regelingen. Deze werkwijze zorgt voor een significante toename van de onafhankelijkheid van de kunstenaars waardoor de kunstenaars zich zonder zorgen kunnen concentreren op het creatieve proces. In ruil hiervoor bieden de kunstenaars De Kunsthuizen eerste keuze als er nieuw werk tot stand komt, wat bijdraagt aan de toekomst van de Kunsthuizen.

Investeren in klanten en medewerkers

Investeren in klanten en medewerkers

Onze klanten geven ons bestaansrecht en onze medewerkers zijn de belangrijkste schakel tussen de klant en kunstenaars. De investering in onze medewerkers vertaalt zich in de kwaliteit van de dienstverlening aan onze klanten. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, een aangename werkomgeving en aandacht voor verdieping van vakkennis en visie dragen bij aan de hoge eisen die wij stellen aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Investeren in mens en milieu

Investeren in mens en milieu

Duurzaam ondernemen met respect voor mens en milieu staat centraal in de bedrijfsvoering van De Kunsthuizen. Een milieu vriendelijker wagenpark, de keuze voor energie- en toeleveranciers, energiebesparende verlichting van de galerieën, het stimuleren van gebruik van duurzame materialen en technieken door kunstenaars en jaarlijkse ondersteuning van diverse goede doelen. Investeren in een duurzame, milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering is voor De Kunsthuizen een bewuste keuze.

Investeren in de jeugd

Investeren in de jeugd

Met het wegvallen van subsidies en bezuinigingen in de culturele sector is er een belangrijke rol weggelegd voor de private sector om te culturele kaalslag bij de educatie van de jeugd te voorkomen. De Kunsthuizen ondersteunen scholen bij lesprogramma’s en jaarlijks organiseren De Kunsthuizen het “Kinder kunst festival” met als thema educatie- inspiratie- creatie- expositie waarin kinderen spelenderwijs met alle facetten van het kunstenaarschap kennis kunnen maken.

×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen

code