Onze missie

Investeren in kunstenaars

Investeren in kunstenaars

De Kunsthuizen onderscheiden zich door pro actief te investeren in de relatie en toekomst van haar kunstenaars. Jonge kunstenaars worden begeleid in hun loopbaan, collecties worden tegen marktconforme tarieven aangekocht. Onze werkwijze zorgt voor een significante toename van de onafhankelijkheid van de kunstenaars waardoor deze zich zonder zorgen kan concentreren op het creatieve proces. In ruil hiervoor bieden de kunstenaars De Kunsthuizen eerste keuze als er nieuw werk tot stand komt, wat bijdraagt aan de toekomst van de Kunsthuizen.

Investeren in klanten en medewerkers

Investeren in klanten en medewerkers

Onze klanten geven ons bestaansrecht en onze medewerkers zijn de belangrijkste schakel tussen de klant en kunstenaars. De investering in onze medewerkers vertaalt zich in de kwaliteit van de dienstverlening aan onze klanten. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, een aangename werkomgeving en aandacht voor verdieping van vakkennis en visie dragen bij aan de hoge eisen die wij stellen aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen met respect voor mens en milieu staat centraal in de bedrijfsvoering van De Kunsthuizen. In de basis biedt het principe ‘uitleen’ een duurzame en levensverlengende oplossing voor ieder kunststuk. Daarnaast is het investeren en in een duurzame, milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering voor De Kunsthuizen een bewuste keuze.

Investeren in de jeugd

Investeren in de jeugd

Met het wegvallen van subsidies en bezuinigingen in de culturele sector is er een belangrijke rol weggelegd voor de private sector om te culturele kaalslag bij de educatie van de jeugd te voorkomen. De Kunsthuizen ondersteunen scholen bij lesprogramma’s en nodigen regelmatig schoolklassen uit voor een begeleid bezoek van een expositie.

×

Art alert

Met de Art Alert blijft u automatisch op de hoogte als wij nieuwe werken van uw favoriete kunstenaars op deze website publiceren! Als u een account registreert kunt u uw Art Alert voorkeuren beheren.

Lees meer

Inloggen